Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €10
4 januari 2010 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
  • eotd
  • fotd
  • How To
  • Looks
Een MissLipgloss artikel

Look: lichte warme tinten

Vandaag show ik een hele simpele look voor overdag, die ik wel de moeite waard vind om te laten zien. Niet zwaar, maar wel ‘mooi opgemaakt’. Ik vind het leuk om matte oogschaduws te combineren met glitter oogschaduws, dat geeft altijd een erg mooi effect.

De oogschaduws komen allemaal uit het 88 warm palette.

Nummer een is een matte huidkleur en drie bracht ik aan op mijn hele ooglid. Nummer drie is lichtbruin met shimmer, deze gebruikte ik in mijn arcadeboog, dit bracht ik aan met een crease kwast. Nummer vier heb ik met een nat liner kwastje aangebracht als eyeliner. Nummer twee is een huidskleurige shimmer oogschaduw die ik als highlighter onder mijn wenkbrauw gebruikte en heel lichtjes op het bolste deel van mijn ooglid.

Ook even een full face shot! Hier komt de make-up niet helemaal tot zijn recht vind ik, maar toch even de foto er bij voor een compleet beeld. Verder draag ik Clinique redness solutions basis, Rimmel Mineral Powder concealer en foundation, MAC Prep + Prime transparent face powder, Dior shimmer powder in 004 Pop Diamond en Rosebud Salve op mijn lippen.


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.