Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €10
7 september 2008 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
 • Coastal Scents
 • eotd
 • EverydayMinerals
 • fotd
Een MissLipgloss artikel

Look: roze + groen

Klik op de foto voor een grotere weergave!

Ik was een beetje aan het experimenteren met roze: ik wou een beetje een schattige, lieve look maken. Het werd me een beetje te roze en ik dacht: ik ga er gewoon een ander apart kleurtje bijdoen! En dus heb ik er een groeie eyeliner bijgedaan. Vind het zelf erg leuk! Je kan dit praktisch met alle kleuren doen, zolang het maar niet gaat vloeken. Wat dacht je van bruin met knalblauw of paars, geel met oranje, zwart met goud, grijs met roze… Probeer het maar eens uit!

Ik heb trouwens alle oogschaduw met mixing medium gebruikt! Mixing medium is een mengsel van water en glycerine en dit zorgt ervoor dat de kleuren veel mooier en knallender worden. Als je een oogschaduw als eyeliner wilt gebruiken is het echt ideaal! De groene ‘eyeliner’ is namelijk gewoon oogschaduw.Gebruikte producten

Gezicht

 • Everyday Minerals concealer in Fair
 • Everyday Minerals foundation in Golden Fair
 • Pupa All Over Baked in 02
 • Coastal Scents Blush in Sassy
 • Everyday Minerals Silk Dust


Wenkbrauwen

 • Pupa oogpotlood
 • Essence wenkbrauwgel


Ogen

 • Prince Alarming oogschaduw van Fyrinnae (het groene lijntje)
 • Pupa Luminys Baked Eyeshadow in 03
 • MAC Pigment in Revved Up
 • MAC Pigment in Shimmertime
 • Jafra oogschaduwbasis
 • Pupa Ultraflex Mascara


Lippen

 • Pupa Lip Reflection Splendor in 04

Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.