Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €10
12 november 2009 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
  • L'oréal
  • nagellak
  • nieuw
  • nieuws
Een MissLipgloss artikel

L’oréal Resist & Shine

Voor dit najaar zijn er zes nieuwe kleuren L’oréal Resist & Shine: allemaal zwarttinten. Zwarte cosmetica is hip, en zwarte nagellak al helemaal! In het flesje lijkt het alsof je een blauwe nagellak in je handen hebt, maar het is echt zwart als je het opbrengt. Het is een duochrome nagellak: in verschillende soorten licht heb je verschillende effecten. In fel (zon)licht zie je namelijke blauwe shimmer in de lak. Supermooi!

Ik heb deze lak in 731 Black Marine. Ik kan duidelijk zijn: ik ben helemaal dol op deze lak. Het effect is ten eerste geweldig, zwart met een apart kleureffect. De lak smeert heerlijk, het kwastje is heel breed en zo breng je het product heel snel aan. De Resist & Shine nagellak is vrij dun zodat het fijn aanbrengt, maar wel erg goed dekkend. Twee laagjes is meer dan genoeg!

Wel heb ik één minpuntje gevonden, wat ik toch wel erg hinderlijk vind. De dop is een beetje gek. Ik wilde hem opendraaien, maar je kan hem niet openmaken aan die vierkante dop. Die haal je er af, en dan krijg je dit:

Hieraan moet je het flesje opendraaien. Onpraktisch en niet mooi.Zonder flits, gewoon zwart


Met flits, je ziet de blauwe glittertjes er door heen. In fel (zon) licht is het effect nog iets sterker, dan zie je meer blauw

Conclusie: heerlijke en prachtige lak met een stomme verpakking. De Resist & Shine nagellakjes van L’oréal kosten €8,99.


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.