Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €10
24 september 2009 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
  • L'oréal
  • nieuw
  • nieuws
Een MissLipgloss artikel

L’oreal Studio Secrets

L’oréal komt met een complete professionele make-uplijn. Geinspireerd door en in samenwerking met Linda Evangelista gaat het merk er voor zorgen dat iedereen thuis een professionele maquillage aan kan brengen. De collectie gaat bestaan uit vijf ‘geheimen’: een perfect huidoppervlak, een egale huid, een vlekkeloze teint, schitterende ogen en sublieme lippen. De prijzen varieren van €11,49 tot €22,49.

Geheim nr. 1 Een perfect huidoppervlak
Voor dit ‘geheim’ is er een speciale primer, die de huid glad en effen maakt (€19,99). Ook is er een matterende primer, die glimmen tegen gaat (€18,49).

Geheim nr. 2 Een egale huid
Tijd voor camouflage! Er zijn drie foundation primers om de huid te egaliseren; een primer tegen roodheid, en twee primers tegen een doffe huid in een lichte en donkere tint (allemaal €18,49).

Geheim nr. 3 Een vlekkeloze teint
Voor een vlekkeloze teint kan je kiezen voor de high definition gladmakende foundation (€22,49) en de glans-absorberende matterende foundation (€18,49)

Geheim nr. 4 Schitterende ogen
Er zijn 24 speciale oogschaduws (€12,49) en oogpotloden (€11,49) die qua kleur perfect op elkaar afgestemd zijn. Er wordt gewerkt volgens de regels van de colorimetrie: dus complementaire kleuren.

Geheim nr. 5 Sublieme lippen
Ook deze producten worden precies op elkaar afgestemd. Zo zitten er in de Studio Secrets lijn lipliners (€11,49) en lipsticks (€14,99) die perfect bij elkaar passen én mooie lipglossjes (€13,99). Er zijn 32 kleuren lipsticks  in 3 formules: glans, satijn en mat. De lipliners en glosses zijn er in zestien kleuren. De kleuren van de lipproducten kunnen makkelijk gekozen worden doordat er gebruik wordt gemaakt van vier universele phenotypes: blond, donkerblond, brunette en donkere huid.


De hele collectie is vanaf week 45 te koop bij Etos. Ik ben zelf ongelooflijk benieuwd naar de kwaliteit van de producten! De prijzen liggen een tikje hoger dan de normale L’oréal collectie. Zeker omdat ze aangeven dat je met deze make-up thuis professionele resultaten kan bereiken, verwacht ik er wel veel van…

Enne, pssst… Ben ik de enige die de verpakkingen bizar veel op die van Make Up For Ever vind lijken?!Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.