Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €10
9 mei 2009 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
  • L'oréal
  • mascara
  • nieuw
  • nieuws
Een MissLipgloss artikel

L’oreal Telescopic Explosion

We zagen deze rare mascara al bij Givenchy vorig jaar, en nu ligt ‘ie ook bij de drogist. Nu van L’oreal: Telescopic Explosion. Hij heeft een apart borsteltje, namelijk een bolletje in plaats van een ‘rij’ met haartjes. Heel vreemd!

Het ‘Flexi-Sphere’ borsteltje bereikt volgens L’oreal zelfs de kortste en dunste wimperhaartjes die je niet met een normaal borsteltje bereikt. Doordat de haartjes op een bolletje zitten, kan je overal bij, zelfs bij de kleinste haartjes op de lastigste plekken. Je snapt natuurlijk wel dat ik ongelooflijk nieuwsgierig was toen ik hoorde dat deze mascara ging uitkomen.

Het ‘bolletje’:

Effect:

Zonder mascara

Met mascara

Ik moet zeggen dat ik onder de indruk ben van deze mascara! In het begin is het echt ongelooflijk wennen, ik had de eerste keer echt gigantische spinnenpoten, haha! Het is gewoon een heel ander systeem om mee te werken, dus je moet er even handigheid in krijgen. Maar wanneer je dat eenmaal hebt, wauw! Het werkt super, je kan echt overal bij zonder al te veel gedoe. Daarnaast geeft ‘ie lekker veel volume en lengte en houdt hij de krul ook goed in m’n wimpers.

De L’oreal Telescopic Explosion kost €14,95 en ligt nu in de winkels.Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.