Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor โ‚ฌ10
20 november 2008 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
Een MissLipgloss artikel

Lovely Looks – door jou!

Ik ben zelf dol op eotd’s en fotd’s. Het is heerlijk om met kleuren te spelen en aan jullie te laten zien welke producten ik gebruikt heb. Deze week komt er trouwens een fotd met uitgebreide uitleg en veel foto’s! ๐Ÿ™‚


Nu ben ik door Temptalia op het idee gekomen om jullie – de bezoeksters van Miss Lipgloss – zelf fotd’s en eotd’s te laten maken! Ik ben benieuwd wat jullie doen met jullie make-up.

Lijkt het je wel wat om met je look op Miss Lipgloss.nl te staan? Stuur dan een mail naar cynthia@misslipgloss.nl met daarin minimaal 1 duidelijke, scherpe foto van je look (maar: hoe meer, hoe beter!), producten die je gebruikt hebt en eventueel een how-to. Ik bepaal zelf welke looks ik ga gebruiken op de site, en ik laat het je altijdย  weten wanneer jouw look gebruikt wordt.


Ik ben benieuwd, ladies! ๐Ÿ˜€


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.