Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €10
20 juni 2009 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
  • acne
  • Lush
  • nieuw
  • nieuws
Een MissLipgloss artikel

LUSH Grease Lightning

Lush komt weer met een nieuw anti-puistjes product: Grease Lightning! GL is een speciale ‘spot treatment’, dus je brengt dit niet over je hele gezicht aan, maar alleen op de plekken waar je puistjes hebt. Handig! En dat betekent dus meteen dat je ook maar heel erg weinig nodig hebt.
Tijm, Tea Tree en rozemarijn doden de bacterien, toverhazelaar trekt de porie samen en aloe vera en lavendel werken verzachtend en zorgen dat de huid niet rood wordt.
Grease Lightning is een doorzichtige gel, die vooral ruikt naar Tea Tree, wat ik een lekker luchtje vind! Veel mensen vinden het vies, ik vind het wel lekker fris. Je brengt het gewoon met een schone vinger aan op je puistje en laat het intrekken. Wat mij opviel was dat het wat trekkerig aan gaat voelen, volgens mij komt dat door de toverhazelaar. Ik kan niet zeggen dat mijn puistjes na een dag helemaal weg zijn, maar na een dag of twee, drie, zijn ze echt helemaal verdwenen. Lekker spul dus!

Minpuntje vind ik de verpakking. Als je op het pompje drukt, komt er namelijk veel te veel gel uit voor een applicatie. En je kan er niet minder uit krijgen… Dus dat is misschien nog een verbeterpuntje!

Grease Lightning kost €8,90 voor een flesje van 45 gram. En hier ga je heel erg lang mee doen…!


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.