Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €10
20 december 2009 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
  • Lush
  • massage
  • massagebar
  • Review
Een MissLipgloss artikel

LUSH Kerstcollectie #2

Na de Fairy Tail review vandaag de Sexy Boy review uit de kerstcollectie van Lush! Het lijkt net een poppetje van witte chocola, maar ik zou er maar niet in bijten…

In Japan vieren ze geen kerst. Ze houden echter zeker van een feestje en grijpen deze gelegenheid aan om verborgen vlinders der liefde te bevrijden. Sexy Boy is een verzachtende Massage Bar met cacaoboter en sheaboter voor een sexy massage. De geur komt van limoen, cananga olie (wilde ylang ylang) en chocolade.

Ik vind de geur heel erg lekker. Ik ruik witte chocola vooral, verder nog wat geurtjes er door heen. Erg lekker en warm!

Sexy Boy is dus een massagebar, en ik houd van massagebars! Ik vind ze ideaal voor op reis, want je kan een massagebar gewoon gebruiken als bodylotion. Het smelt een beetje wanneer het in aanraking komt met je huid en het werkt super verzorgend. Wanneer ik op vakantie ga (New York!) neem ik deze dus mee.

Concluderend is Sexy Boy een heerlijke massagebar, echt een must have uit de kerstcollectie van Lush. Hij kost €9,95 en is verkrijgbaar in alle Lush filialen.


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.