Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €10
21 december 2009 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
  • Lush
  • Review
  • Test
Een MissLipgloss artikel

LUSH kerstcollectie #3

De derde Lush review uit de kerstcollectie: de Want To Believe Bubble Bar.

Stoute kinderen krijgen in Spanje geen cadeautjes met kerst maar houtskool. Deze Bubble Bar is gebaseerd op een Spaans snoepje wat lijkt op houtskool. De gepoederde houtskool reinigt je huid diep. Cacaoboter verzacht en fair trade suiker scrub zachtjes je dode huidcellen weg. Om je lichaam flink te ontgiften gebruiken we ook venkel. Want to Believe gebruik je na spannende kerstfeestjes om je lichaam en geest weer op de bewoonde wereld te krijgen. Het bevat ook sojamelk, rijk aan vitamine B en koudgeperste biologische borage olie (van komkommerkruid), een bron van omega 6 vetzuren.

Ten eerste is de geur van deze bubble bar heel bijzonder! Het ruikt heel sterk, zoethout-achtig. Ik vind het lekker, het is een warme geur. Test hem wel voordat je hem koopt want ik kan me ook voorstellen dat er meiden zijn die dit heel erg vies vinden!

Helaas heb ik geen bad dus kan ik de Bubble Bar niet uittesten zoals het ‘hoort’, maar ik heb een andere manier. Ik pak er namelijk gewoon een stukje af, doe die in een douche puff, maak die goed nat, kneed hem goed en dan schuimen maar! Dit werkt erg goed en het scrubt je huid ook nog op die manier. Het schuimt enorm, dat is echt fijn!

Wat er wel gebeurt als je hem in bad gebruikt: je water wordt grijs. Jep, helemaal grijs! Dus dat lijkt mij persoonlijk wat minder.

De Want To Believe Bubble Bar van Lush kost €4,95.


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.