Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €10
22 december 2009 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
  • kerst
  • kerstcollectie
  • Lush
  • Review
Een MissLipgloss artikel

LUSH kerstcollectie #4

De allerlaatste Lush kerstreview… Mijn favoriete kerstproduct van Lush: de Cinders bruisbal. Deze bruisbal heeft dé wintergeur, en is eigenlijk dus meteen het perfecte cadeau voor kerst.

Gebaseerd op het sprookje van Assepoesje, dat arme meisje dat zo hard moest werken dat ze ’s avonds niet eens de puf meer had om zich naar bed te slepen. Ze viel voor de haard in slaap. Daar word je natuurlijk niet schoner op. Maar of je nu heel vies of heel koud bent, of gewoon zin hebt in een verwarmend bad, Cinders is je vrouw. Als je je hoofd onder water houdt hoor je het haardvuurtje knapperen. Kaneelolie verwarmt je verkleumde lijf, sinaasappelolie verjaagt je winterdip, de amandelolie verzorgt je droge velletje.

De geur is echt goddelijk. Kaneel vermengd met sinaasappel en amandel, je ruikt het echt. Heel warm en cosy, heerlijk voor een  uurtje ontspannen! Helaas heb ik geen bad… Maar ik gebruik deze in stukjes in een voetenbadje en leg hem in de badkamer zodat de hele badkamer ernaar ruikt. Echt een aanrader, deze! €3,75

En de andere bruisbal – ook heerlijk – is So White. Net een sneeuwbal!

Je kent dat sprookje wel met die stiefmoeder, de appel en die knappe prins. Stiefmama was nogal onzeker over haar uiterlijk, nergens voor nodig natuurlijk. Zie je het even niet meer zo zitten, trek dan de stekker uit de telefoon, deurbel uit, kaarsjes in de badkamer en vul je bad met heerlijk warm water en So White. Bergamotolie en neroli helpen je humeur verbeteren, terwijl je van een heerlijk naar appeltjes geurend bad geniet waar een klein laagje wit schuim op ligt. Lekker dromen over die knappe prins (m/v)!

Deze geur lijkt wel een beetje op die van Cinders, heel warm (wat je eigenlijk niet verwacht, door de witte kleur verwacht je iets heel koels). Mijn nummer twee van de kerstcollectie van Lush! €2,95


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.