Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €10
4 februari 2009 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
  • Brunette Blonde Redhead
  • MAC
  • swatches
Een MissLipgloss artikel

MAC Brunette Blonde Redhead

Vanaf eind januari/begin februari is er weer een nieuwe MAC-lijn te koop: Brunette Blonde Redhead! BBR is een mooie collectie met verschillende kleuren cosmetica voor verschillende kleurtypes. Voor meiden met donker haar, blond haar en rood haar! Origineel en erg leuk. Het is een heel brede lijn met heel veel verschillende producten, én in de normale basic MAC-verpakking (wat volgens mij veel meiden toch het mooist vinden).

Klik op ‘lees verder’ voor product-informatie en productfoto’s én de spulletjes die ik heb…
BRUNETTE

Lipstick in Chignon & What A Do! €17
Lipglass in Quick Tease & Soft Wave €16,75
Eye Shadow in Deep Shade, Henna & Femme Fi €14,75
Eye Kohl in Smolder €14,75
Brow Set in Show Off €13,50
Mineralize Skinfinish in Brunette €23,50


BLONDE

l/s in B-Babe & All’s Fair €17
l/g in Strawberry Blonde & Peroxide €16,75
e/s in Pincurl, Knight & Top Knot €14,75
e/k in Phone Number €14,75
Brow Set in clear €13,50
MSF in Blonde €23,50


REDHEAD

l/s in Marquise D’ & Blow Dry €17
l/g in Live and Dye & Red Devil €16,75
e/s in Flip, French Cuff & 100 Strokes €14,75
e/k in Teddy €14,75
Brow Set in Girl Boy €13,50
MSF in Redhead €23,50
165 Brush €37
214 Brush €25
226 Brush €26,50


Ik vind het idee om een lijn voor verschillende haarkleuren te maken echt superslim van MAC! Hoevaak krijg ik wel niet de vraag welke make-up bij welke haarkleur/oogkleur past? MAC heeft het antwoord gewoon in deze lijn verwerkt. Maar je hoeft je natuurlijk niet aan het advies van MAC te houden, ik heb zelf ook producten die niet in de BRUNETTE lijn zitten gekocht omdat ik ze gewoon erg mooi vind.

De producten die ik heb zijn: lipstick Marquise D’ uit Redhead, lipstick Chignon uit Brunette, lipglass in Quick Tease uit Brunette en Mineralize Skinfinish uit Brunette.

Lipsticks:

Swatches lipsticks & lipglass:

Marquise D’ is dé perfecte nude lipstick. Ik gebruik zelf bijna nooit lipstick, maar deze lipstick is echt perfect voor overdag. Hij is heel creamy nude met een héél subtiel gouden shimmertje erin. Ik gebruik hem zelf vaak in combinatie met een shimmery transparante lipgloss (DiorKiss in Lime Glacé), voor wat meer oomph. Maar zonder is ‘ie ook echt geweldig, de perfecte nude lipstick waar ik al zolang naar op zoek was.

Swatch van MacCosmetics.com:

 

 

Chignon lijkt op het eerste gezicht een hele donkere lipstick, maar valt op de lippen zelf heel erg mee! Je kan het ook heel goed zien op de swatch, in de lipgloss (Quick Tease) zit meer pigment dan in de lipstick. Ik verwachtte dat het andersom zou zijn! Quick Tease is trouwens in dezelfde soort tint als Chignon, een diep paars/rode kleur. Quick Tease heeft multi-colour shimmer erdoor, erg mooi. Deze twee producten gebruik ik zelf nauwelijks overdag, maar zijn wel super voor een feestje of etentje. Lekker aparte kleuren allebei.

Swatches van MacCosmetics.com

Quick Tease en Chignon:

 

 

En dan… het product waar ik súperblij mee ben: de Mineralize Skinfinish. Ik zat al een hele tijd op eBay te zoeken naar een mooie, maar ik vond hem telkens wel erg prijzig. Maar deze kleur is zó perfect en het geld absoluut waard! Het is de donkerste kleur uit de BBR lijn, het zit tussen een bronzer en een blusher in. Hij is donkerbronzig met een soort rode/rozige tint erin. Wanneer je er met je kwast overheen gaat, komt er meteen kleur vanaf, één keer er over heen sweepen is genoeg. Deze kleur is dus vrij donker en ik gebruik hem zelf onder/op m’n jukbeenderen. Wanneer ik de MSF gebruik, gebruik ik geen blusher, omdat ik dat net even too much vindt. Ik ben echt zoooo in love met m’n Brunette MSF, hij is echt perfect. Hij geeft een echt mooie ‘opgemaakte’, verzorgde look, supermooi.

Swatch van MacCosmetics.com:

Ik ben zelf dus echt héél erg enthousiast over de Blonde, Brunette Redhead lijn! Deze lijn ligt nu in de Bijenkorf in Amsterdam, Rotterdam en Maastricht én in de MAC store in Amsterdam (Heiligeweg).

Op de site van MAC kan je weer mooie looks bekijken die gemaakt zijn met de BBR-lijn.

Wat vind jij van de BBR lijn? Zit jij ook te azen op een aantal items?


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.