Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €10
2 december 2008 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
  • MAC
  • oogschaduw
Een MissLipgloss artikel

MAC Smokey Palette

Ik kom hem overal tegen, en ik ben echt zo in love. Heel soms dan kom ik een beautyproduct tegen, waar ik écht verliefd op wordt. Ik denk dan: ‘Nee, dat is veel te duur. Niet kopen’, maar ik kan het dan echt niet uit mijn hoofd krijgen! Ik heb dat niet vaak, maar ik heb het nu wel weer te pakken.

Ik ben in love met het Fascinating Ruby Smokey Eyes palette van MAC uit de Red She Said collectie. Ik kom hem echt overal tegen, op beautyblogs die ik bezoek, in tijdschriften, op fora… Maak kennis met het palet:

Die verpakking alleen al!

Onderstaande foto is van Vanessa van Nessasarymakeup.

Vanessa’s look met het Smokey Eyes Palette:


Onderstaande afbeelding is van Temptalia:

Onderstaande foto’s zijn van damsel van het Specktra forum:

Onderstaande afbeelding is van Yummiebitez.com

 

Ik ben er echt verliefd op. Ik ben sowieso dol op smokey eyes, en dit palette is gewoon ge-wéldig. De kleuren passen zo perfect bij elkaar en buiten dat is de verpakking a-ma-zing. Ik weet niet hoe duur het palet in Nederland is, het zal rond de €40 à €50 zijn. Op eBay wordt ‘ie ook volop aangeboden, voor ongeveer €45 heb ik er één inclusief verzending.

Oh, I love it, I love it, I love love love it. Maar ik vind het eigenlijk teveel geld om ‘zomaar’ uit te geven aan een make-up palet. Maar het is wel MAC… en zó mooi. Zucht.

Hebben jullie dat ook wel eens, dat je echt verliefd bent op een product?


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.