Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €10
9 augustus 2009 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
Een MissLipgloss artikel

MAC Stash

Tijd om mijn MAC stash aan jullie te showen! Hij is flink uitgebreid het afgelopen jaar. Ik gebruik alle producten die ik heb! Ik heb naast deze items ook nog heel veel pigment samples die niet op de foto staan. Ik ben ook een fullsize pigment en een oogschaduw vergeten te fotograferen.

Marquise D’, Myth, Show Orchid, Way to Love, Viva Glam VI, Chignon

Meest gebruikt: Way to Love & Marquise D’
Omdat: Perfect draagbare kleuren, heel mooi onder lipgloss
Minst gebruikt: Myth, Chignon
Omdat: Myth draag ik vaak bij hele donkere ogen en dat heb ik niet elke dag, Chignon is gewoon niet zo mijn kleur


Prep + Prime Transparent Finishing Powder, Studio Sculpt Concealer, Studio Sculpt Foundation

Style Warrior Bronzer in Solar Riche, Style Warrior Beauty Powder Blush in Eversun, Hello Kitty blush in Tippy

Crazy Haute, Hot Frost, Cultured, Quick Tease, Nymphette, Virgin Kiss, Buzz
Local Color, Tender Tyst

Meest gebruikt: Cultured, Nymphette, Virgin Kiss
Omdat: Cultured is een hele mooie, dekkende kleur lila. Gewoon prachtig. Nymphette is heel bijzonder: roze met gouden shimmer. Nymphette en Cultured waren mijn eerst Lipglasses en nog steeds favoriet. Virgin Kiss is het ‘leegst’ van allemaal. Draag ik heel vaak overdag. Local Color heb ik net nieuw en is ook al een favoriet.
Minst gebruikt: Crazy Haute, Quick Tease, Buzz
Omdat: Crazy Haute heb ik nog maar net. Quick Tease en Buzz zijn gewoon niet zo draagbaar, heel donker en apart.

Tinted Lip Conditioner in Hello Kitty Pink Fish, Petting Pink

MAC is trouwens het enige merk waarvan ik zoveel make-up heb. Ik vind gewoon bijna alle producten van MAC fijn 🙂Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.