Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €10
29 december 2008 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
  • Cultured
  • lipglass
  • MAC
  • Nymphette
Een MissLipgloss artikel

MAC Stash

Ik heb niet zo veel MAC producten, wel veel pigment samples. Mijn MAC stash:

Pigments:

Antique Green
Chartreuse
Dark Soul
Golden Lemon
Golden Olive
Golder’s Green
Naval Blue
Night Light
Platinum
Revved Up
Shimmertime
Steel Blue
Teal (2x)
Vintage Gold
Viz-A-Violet

Lipglass:

Nymphette
Cultured

Tinted Lip Conditioner:

Petting Pink


Ik HOU echt van de spulletjes die ik van MAC heb. De pigments zijn gewoon geweldig allemaal, de kleuren zijn echt prachtig en niet vergelijkbaar met andere soorten oogschaduw. Mijn favoriete kleuren zijn Golder’s Green, Chartreuse, Dark Soul en Platinum. Maar ik gebruik ze allemaal regelmatig. Ohja, de samples kan je hier kopen.

De lipglasses zijn ook echt zo geweldig. Vaak gebruik ik ze een tijdje en leg ik ze weer weg en gebruik ik andere glossjes. Dan, na een tijdje, pak ik ze toch weer en merk ik weer hoe geweldig ze zijn. Het is vooral de kleur. De kleur die je in het flesje ziet, is bij MAC ook écht de kleur die je op je lippen ziet. Ik heb dus Nymphette (roze met gouden glitters, past mooi bij Springsheen blush) en Cultured (paarsig roze). Ze zijn een beetje dikkig van substantie en blijven redelijk lang zitten.

Swatches:

Swatches van Maccosmetics.com:

Deze swatches kloppen vrij goed! Alleen heeft Nymphette gouden glitter en is Cultured meer roze-ig.

Lipswatch van Cultured:

Ik heb dus ook nog een Tinted Lip Conditioner, waar ik ook dol op ben. Hij was €15 en ik gebruik hem elke dag. Hij geeft een mooi subtiel roze tintje en glanst niet echt op je lippen. En hij ruikt god-de-lijk.

Elke keer wanneer ik weer naar m’n MAC spulletjes kijk, vraag ik me af waarom ik niet meer heb van MAC. Het is zo’n amazing merk, alle producten zijn gewoon zo perfect! En qua prijs vind ik het vaak nog wel meevallen als je het vergelijkt met merken als L’oréal e.d. Je betaalt íets meer maar je hebt iets wat zoveel mooier en beter is! Het is echt jammer dat er geen MAC verkooppunt bij mij in de buurt is. Misschien is het ook maar goed, haha… 😉

Wat ik sowieso nog hebben wil van MAC is een Fluidline (Eye Liner Gel) in Blacktrack, Tendertones in Hush Hush, Lipglass in Florabundance en Lustreglass in Flustarose. En natuurlijk de Smokey Eye Palette waar ik jullie al eerder over vertelde… Zucht 🙂


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.