Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €10
21 september 2009 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
  • foto's
  • How To
  • MAC
  • overpotten
Een MissLipgloss artikel

MAC Studio Sculpt verrassing

Al een hele poos heb ik mijn MAC Studio Sculpt foundation. Destijds schreef ik dit artikel erover, en dat was in maart. Dat is nu al zes maanden geleden. Een half jaar! Ik vind het nog steeds de beste foundation die ik ooit gebruikt heb, en stond op het punt om een nieuwe tube te gaan kopen.
Er kwam namelijk echt niks meer uit, hoe hard ik er ook in kneep en hoe ik de tube ook oprolde. Dat ging nogal moeizaam, de verpakking is van vrij stevig plastic. Gisteren besloot ik de tube open te knippen om het laatste beetje eruit te schrapen. “Veel kan er niet meer in zitten”, dacht ik. Ik had hem natuurlijk al een half jaar.

Maar ik knipte hem open en ik was echt in shock! Nouja, dat is overdreven, maar ik was zo verbaasd hoeveel er nog in zat! Zeker de helft:

Je ziet het op de foto niet heel goed, maar langs de wanden van de tube zat nog een superdikke laag foundation. Echt vier a vijf millimeter. Omdat ik het heel vies vind om elke dag met mijn vingers in die smerige opengeknipte tube te zitten, heb ik het overgepot in twee potjes. Die had ik nog liggen van een reissetje.

Het was echt gesmeer, maar het is me gelukt. En kijk hoeveel er uit kwam!

Het rechter potje zit helemaal vol, en in het achterste potje zit een restje. Waar ik zeker twee weken mee kan doen, want ik gebruik altijd maar een heel klein beetje Studio Sculpt. Ik vind het wel jammer dat ik geen andere ‘opberg oplossing’ heb, want ik vind het wel vervelend om elke keer met mijn vingers in een potje te zitten, in verband met de bacterien. Ik heb spateltjes, dus ik ga het er gewoon elke dag met een spateltje uithalen.

Maar niet normaal he, hoeveel er nog uit kwam! En ik doe er dus al sinds eind maart mee. In de tube zat veertig milliliter, en in dit potje zit op z’n minst nog twintig. Unbelievable! Ik kan hier absoluut nog een paar maanden mee doen. Ben benieuwd hoe lang precies!

Dus: denk je dat een tube leeg is? Think again en knip hem open.


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.