Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €10
3 juni 2009 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
  • blush
  • blusher
  • bronzer
  • bronzing powder
Een MissLipgloss artikel

MAC Style Warrior

Weer wat nieuws van MAC (hoera!): de nieuwe Style Warrior collectie. De hele collectie draait om de natuur en ‘wild life’. Dat zien we terug in de kleuren (veel ‘natuurlijke’ kleuren zoals bruin en geel) én de verpakkingen! Zo zien we Lipglasses met zebra- en panterprintverpakking, en ook de verpakkingen van de lipsticks, beautypowders, oogschaduws en bronzers zijn aangepakt. Superleuk en onwijs mooi!

Een aantal items uit de collectie:

Lipglass in Fierce & Fabulous, €17. Ik heb hem in real life gezien en deze is echt onwijs mooi! Hij lijkt heel paars, maar is op je lippen meer roze. Supermooi!

Solar Bits in Scatterrays. Solar Bits volgens MAC:

Highly condensed clusters of pigment and pearl uniquely formulated to give a special hit of frost and colour on eyes and cheeks. The pigment’s special clustering formula provides the choice of two application modes. Swish the brush over the top of the clusters for a sheer shimmer or crush them for more intense colour effect and sparkle.

Het zijn dus een soort pigments!

Lipstick in Brave New Bronze. Check die verpakking! €17,50

En dan de items die ik heb:

Beauty Powder Blush in Eversun en Bronzing Powder in Solar Riche.

Beautypowder:

Bronzing Powder:

Boven Beauty Powder, onder Bronzing Powder

Beauty Powder Blush in Eversun en Bronzing Powder in Solar Riche. Ze zijn beiden echt prachtig! Op de foto’s lijkt het alsof er mega veel glitter inzit, maar in real life is dat niet zo. De glitter zie je sowieso nauwelijks terug op je huid. Sinds ik de Bronzing Powder heb, gebruik ik hem elke dag, hij is zo mooi! Het poeder is ook gewoon heel erg fijn, er zitten geen chunky korrels in ofzo. Echt kwaliteit 🙂 De Beauty Powder kan je trouwens als blush gebruiken, maar ook over je hele gezicht. Hij is erg mooi, iets donkerder en meer peachy dan de bronzing powder. Love it!

In juni en juli ligt de Style Warrior lijn in de winkels. Ga naar de MAC Store aan de Heiligeweg, of de MAC counters in Rotterdam, Utrecht en Maastricht.Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.