Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €10
28 augustus 2009 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
  • eotd
  • fotd
  • mascha
Een MissLipgloss artikel

Mascha & ik face of the day

Vorige week was Mascha een dag bij mij. We beseften ons dat we elkaar nog nooit hadden opgemaakt, terwijl we onszelf wel heel vaak opmaken terwijl we bij elkaar zijn. Het moest dus maar eens gebeuren! We vinden allebei dat je echt heel goed kan zien dat Mascha’s look echte ‘Cynthia make-up’ is en andersom. Erg leuk om te zien.

Mijn oog – door Mascha opgemaakt. Zij gebruikte de 88 palette

Mascha’s oog – door mij opgemaakt. Ik gebruikte de 120 palette

Foto samen. Toevallig hadden we allebei blauw aan! Trouwens, we hebben er echt een kwartier over gedaan om deze foto goed te krijgen. Drie keer de slappe lach gehad… Maar het is gelukt!


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.