Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €10
29 november 2008 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
Een MissLipgloss artikel

Mascha & me-story

Mascha en ik hebben jullie de afgelopen tijd een beetje geplaagd met hints over wat we vorige week vrijdag (21 november) gedaan hebben. Er werd zowel bij Masch als bij mij veel geraden (hihi, leuk!) en sommigen kwamen dicht in de buurt! Goed… wat we gedaan hebben en hoe het gegaan is.


Mascha en ik gingen op 21 november naar Rotterdam, naar hotel Pincoffs om precies te zijn. We moesten daar heen voor opnames voor het haarstylingmerk Rowenta…! Volgende week (streefdatum is 1 december, maar dat kan uitlopen) komt er een speciale site online (www.stylinglovers.nl), met daarop filmpjes van ‘Stylinglovers’. Deze stylinglovers laten in een filmpje zien hoe ze een bepaalde look maken met de producten van Rowenta (dus stijl-, krul- of wafeltangen, föhns, et cetera). En drie keer raden, Mascha en ik zijn twee van de drie stylinglovers! De andere ‘stylinglover’ was Rosalie, een supermooi meisje met een blonde bob.

Ze hebben ons benaderd via onze sites, ze waren helemaal fan van Mascha’s filmpjes en via Mascha kwamen ze bij mij terecht (Mascha had ze getipt over mij!). We zijn in oktober allebei op gesprek geweest in Rotterdam en we waren ‘aangenomen’, als je dat zo kan noemen. Superleuk!! We hadden er allebei heeel erg veel zin in.

Goed, vrijdag waren dus de opnames! Het was ZO leuk. Om 9 uur ’s ochtends moesten we in hotel Pincoffs zijn in Rotterdam, daar zouden de filmpjes worden opgenomen. Ik sliep de avond ervoor bij Masch, omdat ik anders al om half 7 in de trein zou moeten zitten 😉 Zonder make-up op gingen we die kant op. Echt een primeur voor mij, haha!! Ik ga NOOIT zonder make-up de deur uit. Toen we bij het hotel aankwamen stond al een heel team mensen op ons te wachten (de projectmanager, de cameraman, de visagiste/styliste, mensen die zorgden voor het ‘decor’, stagiaires…) en we zijn meteen aan de slag gegaan. We verklappen natuurlijk niet teveel, maar de filmpjes werden opgenomen in een hotelkamer, die een beetje werd ingericht als onze slaapkamer. Súperleuk, Mascha heeft een hele romantische kamer en ik lijk echt een yup met een superchique kamer. Flatscreen-tv op de achtergrond, leren stoelen… Heel mooi!! Het is in ieder geval superprofi, en het duurde heel lang. Voor een filmpje moeten heel veel voorbereidingen gedaan worden, veel meer dan je denkt! Het was superleuk om mee te maken, om te zien hoe zoiets echt gaat. De planning was dat Mascha en ik samen om 12u klaar zouden zijn, maar uiteindelijk waren we pas om 18.30u klaar!

We hebben echt een hele leuke dag gehad met de mensen van de productie! We zijn echt prachtig opgemaakt allebei, heel anders ook. Het is heel leuk om te zien hoe dit ‘in het echt’ gaat, want de filmpjes die wij thuis maken zijn natuurlijk heel anders. We hebben zelf foto’s en een filmpje gemaakt, die kan je hieronder zien! We krijgen nog meer foto’s van de projectmanager, dus die komen later, wanneer de site online is 🙂 De site wordt dus www.stylinglovers.nl !

’s ochtends zonder make-up in de trein

De make-up van de visagiste!! :love: We hebben echt kwijlend naar al die dingetjes staan kijken. Zoooveel mooie spullen van zulke mooie merken!

Ik in de make-up. Haha, ik zie er uit als een spookje hier. Komt door de flits. Ik kreeg dus knalrode lippen en ogen á la Amy Winehouse: met dikke eyeliner. Heftig! Heel anders dan normaal. We werden trouwens opgemaakt door visagiste Tirzah.

Na afloop even een kiekje in de badkamer 😉 Onze haren zijn trouwens al gedaan door onszelf, voor het filmpje!

Wat spulletjes die we mee naar huis kregen (in een superhippe susan bijl tas!)

Het filmpje (even voor de duidelijkheid: dit is dus een filmpje die we samen gemaakt hebben die dag)

We krijgen binnenkort nog meer foto’s van de projectleidster, dus die krijgen jullie nog te zien!


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.