Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €10
8 december 2009 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
Een MissLipgloss artikel

Mijn beautytasje-in-tas

Ik heb altijd een aantal beautyspulletjes bij me. Eerder slingerden die los in mijn tas. Onhandig, want: minutenlang zoeken naar lippenbalsem of lipgloss. Irritant! Nu heb ik al heel lang het Anastasia tasje van de Anastasia Kit, en toen dacht ik: “Hey! Als ik die nou gebruik als beautytasje voor in mijn handtas!” Ik gebruikte daarvoor een tijdje een klein tasje van MAC maar die was echt te klein. En een echte toilettas is weer veel te groot!

Dit zit erin, en het past precies!

Van links naar rechts: een basic spiegel, MAC Lip Erase, Pupa pincet, MAC Dazzleglass in Babysparks, The Secret Garden lippenbalsem in Citrus Love, Anastasia Brow Powder, Anastasia wenkbrauwpenseeltje en een wegwerp douchemutsje. Dat laatste is voor als ik bijvoorbeeld bij een vriendin moet douchen en ik mijn haren niet wil wassen.

Verder heb ik ook nog een serum in mijn tas en supplies voor het maandelijks ongemakje ;-).

Wat voor beautyproducten nemen jullie allemaal dagelijks mee?


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.