Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €10
17 oktober 2009 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
  • fashion
  • miss lipgloss
  • mode
  • schoenen
Een MissLipgloss artikel

Mijn schoenen

Toen ik laatst mijn schoenen een beetje aan het opruimen was, kwam ik op het idee om een artikel te maken over mijn schoenencollectie. Echt bijzonder is ‘ie niet en echt heel veel heb ik ook niet, maar ik vind het wel leuk om even te laten zien!

Mijn favoriete schoenen uit mijn collectie zijn mijn Adidas sneakers, mijn Uggs (en dan vooral de grijze), de grijze laarsjes met hak en de grijze franjelaarsjes. Voor de zomer mijn zilveren Birkenstocks. Ik ben echt sneakerverslaafd geworden, sinds ik die Adidas sneakers heb wil ik meer, meer, MEER sneakers! Heel vervelend maar ook wel leuk. Het paste helemaal niet bij me toen ik ze kocht maar ik vind het zo leuk om ze te combineren! Ik had het niet verwacht maar ik vind ze echt leuk staan. En ze lopen zo heerlijk en zijn zo lekker warm! Sneakers, meerrrr!

Mijn grote liefde: de Adidas sneakers, Dorothy Perkins sneakertjes, All Stars

Nog een keer de All Stars, blauwe nieuwe Allstars, Le Coq Sportifs (draag ik nauwelijks meer, soms als ik iets ga doen waarbij ik vies word zoals klussen en dat soort dingen). Oh, ik ben trouwens helemaal geen AllStar freak ofzo hoor! Haha. Laatste tijd draag ik ze eigenlijk niet meer, eerder droeg ik ze heel vaak onder een spijkerbroek. Maar ik draag nu nooit meer spijkerbroeken… Vind ze ook niet zo heel leuk meer.

Vieze oude Uggs (zit ook een gat in, snif), nieuwe Bailey Button uggs, laarsjes van V&D die helaas hun beste tijd gehad hebben

Weer de V&D laarsjes, daarnaast franjelaarsjes van Bellezza

Leren invito laarzen, twee jaar oud geloof ik. Draag ik niet vaak meer maar vind ze nog steeds mooi

Dupé slippertjes, leren slippers van een onbekend merk, New Look leren slippers

Twee paar Birkenstocks, draag ik heel veel in de zomer

Invito flatjes, Marc Jacobs knock-off jelly mouse flats, Pieces flatjes

Mijn enige paar hakken, van Manfield

Hakken draag ik bijna nooit. Ik kan er niet op lopen. Of nou, ik kan er wel op lopen maar niet lang. Het gaat gewoon heel erg pijn doen. Naar school draag ik dan ook nooit hoge hakken, ik kan er gewoon niet aan wennen. Ik zou het best willen, maar ik heb het er gewoon niet voor over. De hele dag pijn lijden? Nope. Dan draag ik liever sneakers, die staan me nog leuker ook, vind ik.

Flatjes draag ik trouwens ook nauwelijks, vind ik heel snel truttig bij mij. Ik heb ze wel, handig om mee te nemen als backup wanneer ik een feestje heb en hakken aan ‘moet’.

In totaal heb ik achttien paar schoenen, waarvan ik er zeven heel regelmatig draag. Valt reuze mee, toch?


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.