Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €10
1 december 2008 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
  • haar
  • John Frieda
  • masker
  • Test
Een MissLipgloss artikel

Miraculous Recovery®

Haarmaskers. Heel veel merken beweren van alles en ook heel veel merken komen die beweringen niet na. John Frieda beweert ook heel veel, maar meestal heeft ‘ie wel gelijk!

Een paar jaar geleden, toen ik lang haar had, kreeg ik luizen. Het was een drama, ik vond het zó erg! Niks hielp en ik moest zo’n vieze anti-luizenshampoo gebruiken. Die shampoo tast het zenuwstelsel van die vieze beestjes aan en daardoor gaan ze dood. Oké, ga dus even na hoe superslecht dat is voor je haar! Ik heb die shampoo toen zo’n 3 à 4 keer moeten gebruiken en mijn haar was echt stro.

Ik ging naar dus naar de drogist, kocht het best uitziende masker en nam hem mee naar huis. Het werkte zó goed. Ik gebruikt het een paar dagen achter elkaar en ik zag mijn haar gewoon weer mooier en gezonder worden!

Daarna was ik het masker eigenlijk weer vergeten, en ging andere (goedkope) haarmaskers gebruiken. Maar toch belandde dit Miraculous Recovery Masker van John Frieda weer in m’n douchecabine. Ik hou echt zo van dit masker, het is ongelooflijk wonderspul. Van dit masker heb je maar een klein beetje nodig en wanneer je het op je haar smeert, voel je meteen je haar zacht worden. Het ruikt trouwens ook super. Wanneer je het uitspoelt, is je haar zó glad! Echt een geweldig masker die al haar beloftes nakomt. Verder heb ik geen pluizig haar, maar daar werkt het dus wel perfect tegen. Áls je dus pluizig haar hebt (of krullen!) en je bent op zoek naar een goed masker: take this.

Superfijn aan dit masker is trouwens dat ‘ie maar 1 minuut in hoeft te trekken! Je hoeft dus niet een kwartier te wachten, 1 minuut is echt genoeg.

Een grote pot van 150 ml kost ongeveer €8 en is te koop bij veel drogisterijen. Enne, dit is absoluut geen reclamepraatje, maar een echte mening van mij! Beste haarmasker ever.


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.