Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €10
18 juli 2008 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
  • privé
Een MissLipgloss artikel

Miss Lipgloss @ London

Dametjes! Ik ben morgen in Londen, dus niet aanwezig op de site, het forum etc.! Ik kan dus ook geen mailtjes beantwoorden, dat komt allemaal zondag weer.

Even wat tekst en uitleg: ik ga met Oad een dag naar Londen (ja, dat kan!) met een vriendinnetje. Vanavond om 23.30u gaan we weg (vanuit Hardenberg, er zijn meer opstapplaatsen in Nederland) en we komen om 10.00u in Londen aan bij Hyde Park. Om 20.00u worden we weer opgehaald en ’s ochtends komen we weer in Nederland aan (dat kost trouwens €45 per persoon). Dus: de hele dag shoppen, koffie drinken bij Starbucks, rondstruinen op Picadilly Circus en natuurlijk héél veel foto’s nemen en lol hebben! En ik mag mezelf belonen met een fijne shoppingspree want: ik ben ingeloot voor de opleiding Journalistiek!!! 😀

So, bye bye darlings and I see you on Sunday again! Ik hoop dat ik genoeg tijd heb om alle leuke winkels te zien (wat dacht je van Sephora, Harrods, Selfridges, Starbucks (een must), Primark… En we hebben maar tien uur!)!


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.