Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €10
16 januari 2009 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
  • privé
Een MissLipgloss artikel

Miss Lipgloss @ Purol reclamefilmpje

Vorige week kreeg ik een mailtje van Sara. Sara is een vaste bezoekster van Misslipgloss.nl en voor een opdracht op school zocht ze iemand die haar wou  ‘helpen’. Ze is derdejaars journalistiek, doet de minor Verhalen en ze maakt een reclamespotje voor Purol (lippenbalsem/lipgloss). Het idee is dat Purol een nieuw product heeft, namelijk in een blikje mét een spiegeltje! Heel leuk bedacht, en dat ging ze dus gebruiken voor een opdracht voor haar studie.
En wie kan er nou beter in een reclamespotje voor een lipgloss spelen dan Miss Lipgloss?
Toevallig kwam ze er achter dat ik ook op het Windesheim zit (net als zij) en dus mailde ze me of ik in haar spotje wilde spelen. En zo geschiedde, ik ben Miss Lipgloss in het filmpje van Sara!

Bekijk het hieronder, ik vind hem zelf supergrappig geworden.


Enne ohja, die tas, dat is mijn nieuwe Vanilia tas!


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.