Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €10
13 juni 2009 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
  • Media
  • Miss Lipgloss in de media
  • Yes
Een MissLipgloss artikel

MissLipgloss in de Yes!

Ik sta deze week weer in de Yes! Wieeej. Echt superleuk. En het allerleukste is dat ik de stukjes zelf heb geschreven! Het hele Twitterstuk is geschreven door Maaike de Boer, en ik heb de interviewtjes gedaan, dus het stukje van mezelf, Mascha, Marieke en Sanne. Ik ben er stiekem een beetje trots op dat mijn naam nu gedrukt in de Yes staat! In ieder geval op de manier hoe ik er nu in sta, het kleine creditlijntje rechts aan de pagina. De aller eerste keer dat er iets van mij gedrukt staat in een ‘echt’ medium, zo gaaf!

Het hele artikel

Mijn stukje

Mascha’s stukje

Stukjes van Marieke en Sanne

Yay! 🙂


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.