Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €10
22 maart 2009 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
  • Miss Lipgloss vraagt...
Een MissLipgloss artikel

MissLipgloss.nl Beauty Talk #003

Deze keer de vraag:

Maak jij je elke dag helemaal (full face) op? Dus foundation, concealer, blusher, bronzer, lippen, ogen?


Niet elke dag. Als ik de deur uitga (dus naar school of iets dergelijks) doe ik bijna altijd een full face. Alles er op en er aan, maar ik doe het altijd op een manier dat het er natuurlijk uitziet. Dus niet dat mensen denken: “Oh my god wat heeft zij veel make-up op!” Dat wil ik ook helemaal niet. Maar wel op een manier dat mensen denken: “Wat heeft zij een mooie egale huid en mooie ogen!”, haha 😉 Op een dag dat ik de hele dag thuis ben of alleen even een boodschap moet doen, doe ik vaak alleen een klein beetje foundation en mascara. Soms doe ik ook wel helemaal een full face, soms heb ik gewoon even zin om met m’n make-up te spelen 🙂 Laten we het zo zeggen: ik heb vaker wel make-up op dan niet. Oh, en in de zomer heb ik minder make-up op dan in de winter 🙂Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.