Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €10
13 januari 2009 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
  • ModelCo
  • moisturiser
  • Test
Een MissLipgloss artikel

ModelCo Skin Drink

ModelCo Skin Drink heb ik al een poosje in mijn bodylotion- en milk-la liggen, en het werd eens tijd om deze beauty te reviewen! Skin Drink is een Airbrush Moisturiser. Het woord zegt het al: een moisturiser in een spray! Op de (mooie, strakke) fles staat ‘Instant super-fine moisturising spray for face + body with 360 degrees nozzle’. Ideaal, een multi-purpose product!

Ik vind het zelf heel apart om op m’n gezicht te sprayen met de Skin Drink, het voelt een beetje onnatuurlijk. Toch maar doen. Ogen dicht, lippen op elkaar en spuiten maar! Het voelt heel fris aan, wat heerlijk is in de zomer. Dat zegt niet meteen dat het onaangenaam is wanneer het buiten koud is, maar het is wel even ‘schrikken’ voor je huid. Echt insmeren met je vingers is niet nodig, het wordt snel opgenomen door je huid. Ik vind hem voor m’n gezicht superfijn, hij trekt snel in en hydrateert meteen!

Voor m’n lichaam gebruik ik hem minder vaak, omdat ik hem voor m’n gezicht voor m’n gezicht zo fijn vind, vind ik het zonde om hem dan op m’n lichaam te gebruiken. Het werkt wel net zo fijn, en de spray is superhandig voor lastig bereikbare plekjes. En oui oui, hij werkt ook op z’n kop! Voor m’n lichaam vind ik zelf iets vets (zoals een bodybutter) fijner, dus ook daarom gebruik ik hem liever op m’n gezicht. Hij werkt trouwens wel goed  hoor, op je lichaam! Je huid wordt er lekker zacht en gehydrateert van.

Naast dat het een fijn product is, is de Skin Drink superhandig om mee te nemen! Ik heb zelf een kleine versie en die past heel handig in je tas. Ideaal wanneer je een nachtje niet thuis slaapt: geen potten crème en bodymilk mee, alleen even een flesje Skin Drink in je tas en klaar ben je!

Een full size fles Skin Drink kost €27 en is te koop in de online ModelCo shop. Kijk op de site van ModelCo voor verkooppunten!


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.