Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €10
5 december 2009 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
  • moleskine
  • new york
  • notebooks
Een MissLipgloss artikel

Moleskine notebooks

Ik vertelde al over mijn bestelling van de Moleskine boekjes en ik heb ze in huis! Ik ben echt helemaal in love. Altijd dacht ik “WAAROM betalen mensen vijftien tot twintig euro voor een stom notitieboekje?” maar nu snap ik het echt. Vooral dat New York boekje dat ik heb. Je ziet gewoon dat overal zo goed over na is gedacht, ik houd er van! De kwaliteit is ook zo mooi! Dik, glad papier, mooie kaft, het insteekhoesje… Jep, Moleskine heeft me. Ik ben verslaafd.

De inhoud van het New York boekje

De metrokaart

Gewone kaart van NY. Het hotel waar ik zit zit op 7th Ave vlakbij Central Park.

Straatnamenregister

Tabblaadjes waar je van alles op kan schrijven. Adressen en belangrijke info, maar ook dingen die je hebt meegemaakt.

Hier kan je je eigen etiketjes plakken.


Uitscheurbare blaadjes, voor als je iemand bijvoorbeeld je adres of telefoonnummer wil geven. Echt over alles is nagedacht!

Dit hieronder stond op het papiertje om het boekje heen>


En dan… Mijn Large Ruled Notebook! YAY!

Deze gebruik ik vooral voor aantekeningen tijdens colleges, bij brainstorms, om ideeën op te schrijven voor verhalen en dat soort dingen. Vooral voor mijn studie dus! Het fijne vind ik aan de notebooks dat ze gewoon open blijven liggen en niet terug dichtklappen. Ik heb deze nu net een paar dagen in gebruik en hij is zo fijn! Echt een aanrader. Hij was trouwens €14,30. Ja, dat vind ik ook veel voor een notitieboek, maar nu ik hem eenmaal heb weet ik gewoon dat ‘ie het geld waard is. Maar ik kan het ook begrijpen als je het belachelijk vindt.

De expandable inner pocket. Superhandig, kan je losse dingen instoppen.


I love them soooo much! Vinden jullie het leuk als ik jullie op de hoogte houd over wat ik opschrijf in de notebooks?


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.