Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €10
1 juni 2009 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
Een MissLipgloss artikel

Monday Morning Magic

Vandaag een heel iets andere MMM dan normaal! Vanochtend is het namelijk tijd voor some eye candy… Ik ben zelf helemaal verliefd op deze A Line Pumps van Miu Miu, ze zijn namelijk al eerder verschenen bij een aflevering van Monday Morning Magic! Nu zag ik ze laatst bij een shoot in een tijdschrift (weet niet meer wat en hoe) en ik ben nu officieel verliefd op ze. Kijk even mee:

 

Zijn ze niet prachtig? De hak is elf centimeter en het platform twee, dus uiteindelijk moet je een hoogte van negen centimeter trotseren. Valt hartstikke mee, mijn hoogste pumps zijn tien centimeter en daar kan ik redelijk op lopen (tja, ik moet nog oefenen). Beetje jammer is dat ze niet van leer zijn, maar van kunstleer. Voor een prijs van €450 hadden ze ook wel van leer mogen zijn!
Toch ben ik verliefd op ze. En vierhonderdvijftig euro is natuurlijk heel veel geld, maar hee, er zijn ook schoenen van duizend(en) euro’s. Ach, als ik ooit de loterij win ofzo, dan zijn deze beauties mine!

Ze zijn er trouwens ook in een nude kleur, voor de liefhebsters.


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.