Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €10
9 oktober 2009 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
  • eotd
  • fotd
  • Looks
Een MissLipgloss artikel

MQOTW look

Deze make-up look droeg ik naar de finale van de Miss Queen Of The World verkiezing. Ik droeg een blauw jurkje dus ik vond het wel leuk om ook een blauwe oog look te doen. Als ik echt een opvallende ‘hoofdkleur’ in mijn outfit draag, vind ik het wel leuk om mijn oogmake-up daarmee te matchen. Ik vind het erg goed gelukt, niet té maar wel goed aanwezig.

Deze foto maakte ik vlak voordat ik wegging nog even snel met mijn webcam, voor op TwitPic!

Ik heb een hele lichtblauwe frosty kleur gebruikt uit het 88 shimmer palette, een matte blauwe kleur uit het 120 palette en een zwarte kleur ook uit het 120 palette. Het lijntje is 2B waterproof oogpotlood en de mascara is van Anastasia. Op mijn waterlijn draag ik wit oogpotlood van Wet ’n Wild. Ik vind het wel een erg mooi effect hebben, alleen is het jammer dat het niet heel lang blijft zitten. Een oplossing daarvoor: een mini potloodje maken. Ik heb een kingsize potlood die heel lang is, dus ik zou er een stukje af kunnen snijden en scherp slijpen. Handig voor in m’n tas!

Ik draag op mijn gezicht Maybelline Pure Mineral concealer, MAC Studio Sculpt foundation, MAC Prep + Prime poeder. Voor een beetje kleur draag ik MAC Solar Riche bronzing powder en Tippy blush, ook van MAC.

Op mijn lippen: MAC lip erase met een Pupa lipgloss. Mijn wenkbrauwen heb ik bijgetekend met Anastasia Brow Powder in Medium Ash.Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.