Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €10
8 juni 2008 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
  • jurk
  • Marc Jacobs
Een MissLipgloss artikel

Nachtjapon-dress

Marc Jacobs Spring 2008

Ik heb respect voor alle ontwerpers. De gevestigde orde, maar ook de nieuwkomers en de wat minder bekende designers. I love them all: de creativiteit, de ideeën die ze hebben: ik bewonder ze. Meer héél af en toe sta ik echt versteld van wat ik op de catwalk en op de luxere webshops zie verschijnen. Zo ook bovenstaande ‘jurkjes’ van Marc Jacobs (‘gevestigde orde’).

Marc Jacobs

De jurkjes zijn duidelijk gebaseerd op sportshirts en/of pyjama’s. Ik vind ze nogal bijzonder. En helemaal als je de prijs van deze nachtjaponnetjes ziet: €1.386,-. Ja, echt, dertienhonderdenzesentachtig euro. Ik kan helemaal wegdromen bij mooie jurken in deze prijscategorie, maar dan bedoel ik echt móóie jurken van mooie, dure materialen en zachte stoffen waarin je zo’n heerlijk luxe-gevoel krijgt (à la ‘ik ben een voetbalvrouw). Ik denk dat ik me in deze jurk zou voelen als een huismus die altijd in haar pyjama loopt, helemaal wanneer gecombineerd met slofjes op de foto rechts. No thanks, mister Jacobs.


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.