Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €10
28 augustus 2009 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
  • nagellak
  • stash
Een MissLipgloss artikel

Nagellak stash augustus 2009

Ik vond het weer eens tijd om mijn nagellak stash op de foto te zetten! Ik berg ze op in twee kleine koffertjes die ik ooit een keer bij Action zag staan:


Het lijkt helemaal niet veel als je dat zo ziet. Ik vroeg aan mijn moeder: “Mam, hoeveel denk je dat er in zit?” “Hmm, in elk bakje dertig ofzo?” Het zijn er dus in totaal 102… Ik heb ze van de foto geteld en eentje staat er niet op (Trind Nail Repair). Echt belachelijk, 102 nagellakjes! Ik ga geen nagellak meer kopen. Ik heb een nail polish no-buy! Mijn collectie past op dit moment echt precies in de koffertjes, er past geen een meer bij. Dus ik koop niks meer, haha.

Ik gebruik trouwens wel alle lakjes, maar niet allemaal even regelmatig. Op het moment houd ik heel erg van opvallende, felle lakjes. De dikgedrukte nagellakjes onder de foto’s gebruik ik op dit moment het meest.

Verzorgende lakjes, basecoats en topcoats


Etré, Sally Hansen, Trind 4 keer
Herome, Revlon, Nailoid, Essence, Seche Vite, Catrice

French manicure en lichtroze

OPI, Nailoid, Bourjois twee keer, Nailoid, Yves Rocher, Bourjois
Nailoid, Catrice, Konad, Eyeko, Clarins, Essie, Essence

 

Opvallende kleuren roze

Colorclub, Jafra, Collection 2000, Maybelline, Bourjois, Konad
Bourjois, Hema, Catrice, Essence, Rituals, Bourjois

 

Essence, Barry M, Catrice, Essence

Lila en paars


OPI, Rimmel, Barry M, Rimmel, Essence, GOSH

Rood en oranje

DA, Bourjois vier keer, China Glaze, OPI twee keer
Trind, Konad, Eyeko, Rimmel, Galaxy twee keer, Bourjois

Bruin en nude


Trind, Max Factor twee keer, Bourjois drie keer
Etos, Essence, Konad, GOSH, Bourjois, Clarins, Bourjois

Blauw en groen

Bourjois, Colorclub, OPI, China Glaze
China Glaze, China Glaze, Eyeko, Konad, Konad

Grijs, wit en zwart

Man Glaze twee keer, Barry M, Essence twee keer, Manhattan (zelf gemengd)
Eyeko twee keer, Konad, Bourjois, Konad twee keer

Overig (niet gesorteerd)

Collection 2000, Bourjois, GOSH, Max Factor

Na afloop van het sorteren voor de foto’s, lag alles op een hoop. Ik maakte namelijk de foto en schoof dan de lakjes aan de zijkant. Dus na het fotograferen was dit over van de lakjes:

Echt horrible vind ik dit! Ik kan ook niet geloven dat mensen hun lakjes zo in een doos bewaren. Ten eerste zou ik dan al geen zin hebben om een lakje te pakken, ten tweede is het gewoon een zooi en ten derde is het toch niet leuk om naar te kijken? Dus ik heb hierna alles weer mooi gesorteerd in mijn bakjes.


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.