Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €10
7 september 2011 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
 • chloé
 • douglas
 • gekocht
 • love
Een MissLipgloss artikel

Nieuwe favoriet: Love, Chloé

“Nee, ik koop niet nóg een fles parfum,” dacht ik toen ik bij een vriendin elke keer Love van Chloé rook. Ik herkende hem na een tijdje en vond hem zo ongelooflijk lekker. Laatst was ik met mama door Amsterdam aan het wandelen toen we langs Douglas kwamen. “Mam, je moet even dat ene lekkere geurtje ruiken.” En oeps, vijf minuten later haalde ik mijn pinpas door de sleuf en toetste ik mijn code in. Mine. Soms beland ik in een waas van beautyverstandsverbijstering en dan kan ik dat ene product wat ik al zo lang wil alleen maar kopen en verlaat ik het pand niet voor het in mijn tas zit. Gezien ik niet doe aan stelen, betekent dat: kopen!

“Soms snap ik jou niet hoor Cynt. Je hebt al zoveel flessen parfum staan! Maak toch eerst eens wat op,” zei m’n moeder. Ik was dat even vergeten, zulke opmerkingen van mam, omdat ik nu een jaar uit huis woon en dus nooit meer bij haar thuis kom met geshopte spulletjes. Maar goed. Ik had een aantal zéér goede excuses.

 1. Ik heb net een fles parfum opgemaakt, Alien van Thierry Mugler. En daarvan heb ik nog geen nieuwe gekocht. Dus in de regel mag ik een nieuwe fles kopen.
 2. Ik kan er een stukje over schrijven op MissLipgloss.
 3. Ik heb nu mijn kamer in Amsterdam en dat moet ik toch een beetje vieren (dat ik die dag met m’n ouders uit eten ging telde even niet mee, dan).
 4. Ik vind hem gewoon héél erg lekker en als ik hem nu niet koop dan koop ik hem volgende week, want er komt een moment dat ik me niet kan bedwingen.
 5. De dag ervoor had ik ook al met Charlotte bij de DA aan de geur lopen snuffel en die avond heb ik haar tien keer gezegd hoe lekker ik de geur vind.
 6. Het is een eau de parfum dus je ruikt hem echt ongelooflijk insane superlang.
 7. Ik wil de geur al maandenlang en ik bedwing mezelf al die tijd al.
 8. Ik mag mezelf bést even keihard verwennen!

Zes best goede excuses. Dat doe ik altijd als ik iets wil kopen wat ik héél graag wil. Eerst maak ik een lijstje (in mijn hoofd) met waarom ik het niet zou moeten kopen (ik heb al veel parfum, het kost vijftig euro) en daarna waarom ik het wel zou moeten kopen. Zo. Dus. Op die manier ging dat zo’n beetje. Herkenbaar?

En oh my goooood. Wat is die geur toch heerlijk. Vrouwelijk, poederig, tijdloos, chic. Ik kan hem niet echt goed omschrijven, maar hij is vooral poederig en gewoon een geur die ik perfect en geweldig vind. Heel anders dan andere geuren waar ik normaal van houd en die ik normaal koop, dus dat was ook een reden om hem te kopen.

‘This fragrance is the «accomplice» inspired by the intimacy of the beauty ritual. Love, Chloé embodies all the olfactory vocabulary of cosmetics, leaving an original mark…. an airy cloud that softens the skin, the signature of a sophisticated finish. A fine, powdery scent, light and sensual with a flowery wake, iridescent and musky with talc and rice’

 

Top noten bestaan uit oranjebloesem, roze peper en iris. Het hart ruikt naar seringen, hyacinth, blauwe regenbloesem, en de basis bestaat uit talk en rijstpoeder. Het is geen zoete geur, juist vrij subtiel poederig. Deze vind ik echt lastig uit te leggen, dus als je de kans krijgt, ruik hem dan even in de winkel. Ik vind hem na het opspuiten niet meteen superlekker, maar pas na een paar minuten, dus geef de geur even de tijd zich te ontwikkelen.

Het dopje zit vast aan een subtiel kettinkje en de fles en het doosje zijn verder heel simpel en chic. De kleur vind ik mooi, een beetje roségoud. Chic.


Check ook de mooie commercial voor de geur.

Ik ben dus verliefd en gebruik sinds ik hem heb Love, Chloé elke dag. Ik weet zeker dat ‘ie binnen een paar maanden op is, ik vind hem zó lekker… Hij kostte trouwens rond de €50 voor 30ml eau de parfum, en ik kocht hem bij Douglas (in de PC Hooftstraat, maar volgens mij hebben ze daar hetzelfde assortiment als bij andere Douglas filialen).


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.