Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €10
8 maart 2009 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
  • kisskissbangbang
  • lipsmackers
Een MissLipgloss artikel

Nieuwe KissKissBangBang spulletjes!

De webshop KissKissBangBang (vertelde ik laatst al over) heeft weer wat nieuwe spulletjes in haar collectie! Vanaf vandaag zijn ze te koop en ik mocht ze alvast voor jullie testen. En dat zijn…. de Lipsmackers Icecreamies en Lipsmackers Shimmers.

De Lipsmackers Ice Creamies zijn kleine glossjes met ijssmaken! Ik heb de Cookie Dough (waar kennen we dat van? ;)) smaak. Hij ruikt precies hetzelfde als een geurtje die ik heb van TPS, ik geloof Twinkies… In ieder geval echt een foody geurtje/smaakje. Het is een vrij dunne gloss die een mooie wetlook glans geeft. Heerlijk spul om gewoon de heel dag door te smeren. Andere smaken zijn Berry Sundae, Banana Split, Bubble Gum Whip en Vanilla Dream. Klinkt als… juist, om op te eten.

De Lipsmackers Shimmers heeft subtiele shimmer in zich. Supermooi! Ik heb de smaak Gum Ball Galaxy, ruikt en smaakt echt súperlekker naar van die roze kinderkauwgom. Ik krijg echt zin om in de lipsmackers te bijten als ik het ruik (lijkt me niet zo’n goed plan). De shimmer die hij achterlaat:

Heel subtiel, geen grote glitters. Oh, op de foto lijkt het trouwens alsof het alleen op het midden van m’n lippen zit, maar dat lijkt zo door de felle flits 🙂 Hij geeft een zacht glansje (geen wetlook) en smeert lekker. Hij smeert wel iets anders door de shimmer, maar dat vind ik juist wel een fijn gevoel! De verpakking is ook superleuk. Andere smaken zijn o.a. Marshmallow, Party Belly, Stellar Strawberry en Berry Heavenly.


De Icecreamies kosten normaal €3,99 en de Shimmers €2,99  maar om deze nieuwe aanwinsten in de KKBB shop te vieren, zijn de Shimmers maar €1,99!Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.