Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €10
15 januari 2009 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
  • geshopt
  • tas
  • Vanilia
Een MissLipgloss artikel

Nieuwe liefde: Vanilia tas

Ik heb mijn nieuwe liefde gevonden! Deze Vanilia tas, I am in love with it. Ik was eigenlijk al een hele tijd op zoek naar een mooie leren tas,  een beetje een basic model om gewoon als ‘handtas’ te gebruiken. En wanneer ik dan naar zo’n item op zoek ben, heb ik nogal wat eisen. Zo moet de perfecte tas dus van leer zijn, een handige maat (geen weekendtas maar ook geen mini-handtasje), een kort hengsel die lang genoeg is om de tas om een arm te dragen, een lang hengsel om over m’n schouder schuin te dragen, hij moet een goede kleur hebben die niet teveel opvalt en met veel keluren matcht én hij moet dan ook nog mooi zijn. Ohja, en meerdere vakken en in die vakken kleine vakjes voor dingen als mobiele telefoons en nagelvijltjes. Ik, veeleisend?


Maar goed, ik had eigenlijk de zoektocht al opgegeven en loop al een hele poos met een leuke Invito-tas die inmiddels uit elkaar begint te vallen. Mede doordat ik nogal veel meesleep, maar dat terzijde. Nu was ik vorige week met Monique in Arnhem en liepen we bij Vanilia binnen. Helemaal achterin de winkel, op een plank bij de sale, zag ik haar staan, dé perfecte tas. Ik pakte hem van de plank en voelde meteen het zachte leer. Ik testte de ritsen, bekeek de tas… En ik wist dat het hem was! Op het prijskaartje stond dat ‘ie afgeprijsd was van €199 naar €99. Bijna honderd euro voor een tas, ja, dat vind ik veel.  De winkelmedewerkster zei dat ‘ie er al maanden stond, dus dat ik er rustig even over na kon denken, zo snel zou hij niet weg zijn. Dus Monique en ik vertrokken weer en winkelden verder. De tas bleef in m’n hoofd: hij was zó perfect! En dus ging ik terug naar de Vanilia, bekeek hem nog een keer, deed hem om, keek in de spiegel en ik móest hem kopen.

En nu heb ik dus een nieuwe liefde, mijn fabulous Vanilia tas. De kleur is vrij apart, zit tussen grijs en bruin in. Supermooi, een beetje een leverkleur.

Er zitten drie grote vakken in de tas, hij is echt superruim! Maar wanneer je hem ‘optilt’, dus wanneer je hem aan je arm hebt hangen, ‘vouwt’ hij als het ware dicht, waardoor hij heel compact oogt. Mooooi!

Check die fuchsia voering!

Hij matcht echt met heel veel kleuren, hij kan perfect bij bruin en grijs, maar ook bij zwart, roze, blauw… Hij is het geld echt waard, ben er echt verliefd op! En, je hoort het vaak, maar het is echt waar: het is voordeliger en beter om te investeren in een mooie en kwalitatief goede tas dan telkens goedkope tassen te kopen. Of je moet veel willen afwisselen: dan zijn goedopere tassen een betere optie. Wanneer ik een mooie tas heb die ik fijn vind, gebruik ik hem letterlijk tot ‘ie kapot is. Dus dit is een goede investering voor mij, haha! En het was de allerlaatste, plus ze hadden er nietveel binnen gekregen, dus hij is vrij ‘origineel’!

Ik ben zoooooooooooooo blij met m’n tas, ik blijf er gewoon naar kijken, haha! Hij is perfect. Heb jij dat ook wel eens, dat je ongelooflijk blij bent met een item?


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.