Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €10
30 december 2009 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
  • gekocht
  • geshopt
  • Nike
  • schoenen
Een MissLipgloss artikel

Nieuwe patta’s!


Just wanted to show you them… Mijn nieuwe Nike’s! Na de aankoop van mijn Adidas sneakers ben ik om, ik HOUD van sneakers. Sinds ik die sneakers heb draag ik ook weer steeds meer jeans, vind het zo leuk! Eens een keer wat anders dan de eeuwige jurkjes en rokjes. Ik ben echt in LOVE met mijn nieuwe sneakertjes!

Ze zijn dus van Nike (like you didn’t see that) en ik vind de kleurtjes echt tof. Ik zag ze in de uitverkoop bij The Company staan en dacht eerst ‘hmm, nee, te fel’ maar dacht toen ook ‘ik héb al grijs/zwart/wit sneakers’. Toen ik ze paste vond ik ze toch wel erg erg erg tof en dus heb ik ze gekocht! Ze waren €60. Hoe duur ze eerste waren weet ik niet, ik denk rond de €90. Ze zijn iets fijner dan mijn Adidas sneakers, qua model.

Het witte op de neus is trouwens parelmoer, heel mooi! Me isss in looove! Can’t wait tot ik in New York ben, wanneer ik genoeg tijd heb om te shoppen ga ik mooie sneakers inslaan. De ultieme droom van elk meisje is een inloopkast vol prachtige hakken… Die van mij is een inloopkast 1/3 met prachtige hakken en 2/3 met prachtige sneakers.

OH, trouwens, ik houd dus van sneakers, maar wel van een bepaald soort model. Wat ik echt spuug- en spuuglelijk vind (sorry voor de dames die er wel van houden) zijn die Nike Air Max. Laatst had ik mijn nieuwe Nike’s aan en ik zag in een oogopslag ineens een soort van Air Max herkenning. Iew! Vinden jullie ze wel mooi?


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.