Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €10
5 april 2009 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
  • geshopt
  • kisskissbangbang
  • lipbalm
  • online shop
Een MissLipgloss artikel

Nieuwe spulletjes van KKBB

Lipbalm webshop KissKissBangBang heeft weer heel veel nieuwe spulletjes! Dachten jullie dat ik al die dingetjes kon weerstaan? Niet dus! Ik heb een aantal dingetjes uitgezocht, ik werd echt helemaal vrolijk van al die nieuwe lipbalms! Superleuk dat ze hun voorraad elke keer bijvullen. Besteld: Rosebud Salve Mocha Rose, Naughty But Nice Lipgloss Heaven Giftbox, Palmers Cocoa Butter Moisturizing Lipbalm en Candy Kisses French Vanilla Kiss.

De NbN lipgloss heaven giftbox. Oh my god, ziet dit er niet geweldig uit? Het lijken net echte bonbons!

Eye candy…


Boven: Vanilla Fancy, Mocha Choca
Onder: Praline Princess, Rose Swirl

Zijn deze bonbons niet geweldig? En zien ze er niet uit om op te eten? Zo leuk! Er zitten vier smaken in het doosje, hierboven zie je ze. De Vanilla Fancy ruikt zoetig vanille, Mocha Choca ruikt SUPER naar chocola, Praline Princess ruikt echt precies naar praliné en Rose Swirl ruikt naar rozen, echte rozen. Superleuke en lekkere lipbalms, vind ze eerder glossjes, trouwens. Jammer dat er niet gebruik is gemaakt van de gehele grootte van de ‘bonbons’, de gloss zit in een apart reservoirtje aan de onderkant van de bonbon. Het was leuker geweest als de bonbon een soort schroefdop was!  Maare, stel je voor hoe mensen je aankijken als jij zo’n ‘bonbon’ uit je tas haalt… Haha! De NbN Giftbox kost €8,99.

Een vriendinnetje van me heeft deze lipbalm al een tijdje, en elke keer als ze het opsmeerde vond ik het al zo lekker ruiken…. Deze moest ik dus hebben! Hij ruikt echt ZO lekker en hij smaakt zo lekker zoet! Qua geur lijkt ie erg op de TLC’s van MAC, zo’n heerlijk vanillegeurtje waar je de hele dag aan wil blijven ruiken. LOVE IT. De balm geeft geen kleur af op je lippen en een heel licht glansje. Als je bestelt en je houdt van vanille: this is made for you. French Vanilla Kiss, €2,99.

Al bekend bij de Rosebud lovers: de Mocha Rose! Ik heb alle Rosebud’s en deze kon natuurlijk niet missen. Qua substantie en glans is ‘ie hetzelfde als alle andere Rosebud Salves: supergoed smeerbaar, glans… Hij voedt en werkt ook het zelfde, alleen heeft ‘ie een ander smaakje! Eerst ruik je de originele Rosebud Salve geur, met daardoorheen chocola en vanille. Hier moet je wel van houden, persoonlijk vind ik de gewone Rosebud en de Minted Rose lekkerder, maar deze is ook heerlijk. De cacao geur is niet te aanwezig, precies goed! En dat blikje… Zo Rosebud! Geweldig. Rosebud Salve Mocha Rose, €8,99


Palmer’s kent geloof ik iedereen wel, van de cacao butters! Ik ben zelf niet echt fan van de cacao butters die ze hebben, ruikt zo viezig naar chocola… Houd er niet echt van. Was dus wel erg benieuwd naar deze lipbalm! En hurray, deze ruikt niet naar chemische chocola, maar hij heeft een heerlijk licht vanillegeurtje! Het is wel een lekkere vette lipbalm in een stick die je lippen echt heel erg zacht maakt. Heerlijk spul!  Palmer’s Cacoa Butter Moisturizing Lipbalm, €3,49.

Echt een topbestelling dus, haha! Alle spulletjes zijn zo fijn, ik ben er echt super blij mee. En allemaal niet duur, dus dubbel leuk 🙂 Als je moest kiezen tussen deze items, kies dan vooral de French Vanilla Kiss en de Palmer’s Lipbalm: goedkoop en echt geweldig spul.
Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.