Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor โ‚ฌ10
8 december 2008 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
  • geshopt
  • haul
  • Nyx
  • online shop
Een MissLipgloss artikel

NPB bestelling

Ik kreeg laatst mijn Non Pareil Boutique bestellinkje binnen. Yiehaa!

Een deel van de spulletjes is voor een vriendinnetje (de mono shadows, een van de paletjes rechts en de twee lipglossjes) en 1 paletje rechts is een cadeautje. De rest is van mij ๐Ÿ™‚

Dit is een oogschaduwpalet van Kleancolor. Was heel cheap, $3,75. Eigenlijk heb ik de bovenste en onderste kleuren al in mijn stash, maar ik vond het zo’n leuk paletje! Het is mooi dat sommige kleuren mat en sommige kleuren shimmery zijn.

Swatches:

Vind zelf de blauwe kleuren erg mooi, de twee lichte kleuren zijn mat en de donkere blauw kleur heeft shimmer.

Nyx round lipsticks, in Thalia en Hermes. Waren $1,99. Ik had verwacht dat Hermes een nude kleur zou zijn, maar hij is helaas een beetje karamel. Vind hem niet zo mooi. Vind Thalia wel mooi!

Swatches:

Van Hermes heb ik geen lip swatch kunnen maken, ik had heel slecht licht en het kwam niet goed over op de foto.

En trouwens: zoek je nog een goede wimperkrultang? Koop die van Nyx. Hij kost $6,35 en hij is zรณ fijn. Ik gebruikte hiervoor echt al jaren een Hema-wimperkruller, dacht altijd dat die wel goed was. Nu ik deze heb, is die van de Hema linea recta de prullenbak ingegaan! Oh my god, deze wimperkruller is zo fijn! Hij krult m’n wimpers supermooi, snel en vooral goed.

De eyeliner is ook super, trouwens. Die was $2,95, ook van Nyx en ik heb hem in zwart.

Ik heb de lipglosses en mono shadows niet kunnen swatchen, ze zijn dus voor een vriendin.


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.