Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €10
10 januari 2010 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
  • geshopt
  • new york
  • shoppen
Een MissLipgloss artikel

NY Shoplist #2


En dan naar de non-make-up. Want ik kom natuurlijk niet thuis met alleen make-up. Like I don’t have enough yet… Ik wil graag naar Michael K, een soort van sneaker-hemel volgens Serena. Sinds mijn recente sneakerverslaving wil ik daar mijn slag slaan in de sale. Larissa, Serena’s sis, kocht daar voor honderd dollar twee paar sneakers. Gewoon merk, dus Nike, Adidas, dat soort dingen. Echt een hemel voor mij! Ik denk dat ik bij Michael K maximaal $150 uitgeef. Dat is niet zoveel. Voor schoenen. Toch?

Het laatste item op mijn New York wishlist is een boontjesketting van Tiffany’s. Mijn vriendin en klasgenoot kwam met het idee, zij wil een heeeele dure (van $400, wat eigenlijk niet heeel duur is voor Tiffany’s maatstaven), en ik ben gaan zoeken naar iets betaalbaars maar toch iets moois. Een aandenken aan mijn New York trip, een subtiel kettinkje om gewoon elke dag te dragen. Ik vind een armband of ring ook mooi, maar dat draag ik toch niet ‘permanent’.

De onderste foto heb ik van een forum, en is dus niet van mij. Dit is de kleinste versie, de boontjes zijn er ook nog twee slagen groter, maar dan wordt ‘ie echt huge en dat vind ik niet mooi. Het idee er achter vind ik ook heel mooi, ’the bean represents the origin of all things’. Ik vind hem mooi, subtiel en iets om elke dag te dragen. En het is écht Tiffany’s, dat vind ik ook wel leuk. Ze hebben ook leuke hartjeskettinkjes, maar ik ben écht geen meisje voor een hartjesketting.
Dit is trouwens echt bedoeld als aandenken aan de week in NY. Natuurlijk koop ik ook andere dingen, maar dit is iets om te bewaren. De bean ketting kost trouwens $95, wat ongeveer €66,- is. Oh enne, I know dat er ook een Tiffany’s in Amsterdam zit 🙂 Ik vind dit juist een mooie gelegenheid om zoiets te kopen.
Trouwens, toen ik deze ketting op de Tiffany’s site zag, dacht ik aan een passage in een deel van Shopaholic van Sophie Kinsella. Hier koopt Becky zo’n zelfde kettinkje voor haar zogenaamde zus.

Dit zijn dus twee dingen die ik sowieso wil doen, ook ga ik natuurlijk een kijkje nemen bij Victoria’s Secret voor ondergoed en nog héél veel andere winkels. Gewoon lekker shoppen! Ik wil sowieso naar de Apple store, Abercrombie en FAO Schwarz, dat is de grootste speelgoedwinkel ter wereld, die je ook ziet in Home Alone Lost in New York.

I can’t wait!


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.