Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €10
30 april 2009 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
  • Oh My Gloss
Een MissLipgloss artikel

Oh My Gloss

Yasmine:  Ik geef dansles (videodance) aan 15 tot 17-jarigen. Op 9 en 10 mei vind ons jaarlijkse optreden plaats. Nu vroeg ik me af of jij toevallig geen leuk kapsel weet voor mijn dansers?
Het liefste wil ik hun haren uit hun ogen, zodat je hun leuke gezichtjes ziet! (dus pony’s weg, naar achteren,… ) Een klassieke strakke knot (zoals balletdansers) willen ze absoluut NIET  (Staat niet zo stoer volgens hun)
Weet jij raad?

Oh superleuk, ik heb vroeger op streetdance gezeten. Ik heb zelf iets van zes jaar gedanst en heb dus ook optredens enzo gedaan, was ook altijd een heel gedoe met haar en make-up, zo leuk! Ik zou absoluut haren uit de ogen doen en superstrak naar achteren. Dus veel gel en haarlak zodat het super glanst en super goed blijft zitten. Glitters ofzo zou ik niet doen, dat ziet er al gauw een beetje cheap uit. Je kan ook nog een serum aanbrengen zodat pluis geen kans krijgt! Serum is vrij duur vaak, Inecto Pure Coconut heeft een fijne. Kost iets van 3 of 4 euro voor een tubetje, bij V&D.
Okee, wat volgens mij superleuk is: een superstrakke, superhoge staart naar achter en dan om het elastiekje een strengetje haar doen. Zo:

Snel, makkelijk en is echt supermooi. Ik zou het wel extreem doen, dus superhoog, superstrak, misschien superstijl? Ik weet niet hoeveel meiden er in je groep zitten, maar het is wel gaaf om allemaal stijl haar te hebben. Succes in ieder geval, hoop dat je hier wat aan hebt!

Stephanie: Onder mijn ogen is mijn huid niet helemaal egaal. Als je het van dichtbij bekijkt zie je allemaal kleine witte puntjes. Het zijn zeker geen puistjes, en je ziet de puntjes ook alleen als je het van dichtbij bekijkt.
Maar de huid onder mijn ogen ziet er toch niet heelmaal egaal uit. Wat zijn deze puntjes en hoe kan ik ze weghalen?

Wat jij onder je ogen hebt, zijn gerstekorrels. Heel veel mensen hebben niet! Gerstekorrels zijn kleine witte puntjes/bobbeltjes, verstoppingen van talg-of zweetklieren. Een echt duidelijke oorzaak is er niet, het schijnt vochttekort te zijn, maar dat wordt nergens echt bevestigd. Je kan ze zelf weghalen met een scherpe speld/naald, maar ik zou als ik jou was even naar de schoonheidsspecialiste gaan. Deze hebben hier speciale behandelingen voor. Duur is het niet, het is voor schoonheidsspecialisten echt een routineklusje.

Robine: Altijd als ik lipgloss of lipbalsem op doe krijg ik het altijd een beetje in mijn mond. Dat smaakt niet echt lekker en een lipgloss met een smaakje vind ik echt totaal niet lekker! Heb je een tip hoe ik dit kan voorkomen? Want door dit probleem gebruik ik bijna nooit lipgloss terwijl ik laatst een hele dure van Chanel heb gekocht.

Ik ken het, krijg je als je lipstick gebruikt het ook vaak op je tanden? Oplossing: na het stiften of glossen even je vinger in je mond doen, ronddraaien en er weer uithalen. Het overtollige product zit nu op je vinger en komt niet in je mond.
En als je lipgloss koopt, zorg dan dat je een niet te vloeibare soort koopt, maar een meer plakkerige. Die ‘lopen’ minder snel in je mond.


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.