Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €10
14 mei 2009 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
  • Oh My Gloss
Een MissLipgloss artikel

Oh My Gloss

Lisa: Ik vraag het me een tijdje af en het is de hoogste tijd voor een antwoord. In je reinigings-routine zie ik dat jij je tonic ophoudt, en niet afspoelt. Hierna zeg je dat je dit s’ochtends doet. S’avonds erop laten kan geen kwaad, vind ik zelf. Maar laat je je tonic en s’ochtends ook op zitten, en doe je dan je dagcreme erover heen? Zelf spoel ik het er dan altijd af (s’avonds trouwens ook), ik heb het idee dat anders mijn huid te vettig lijkt, of gebruik ik dan teveel tonic als dat het geval is?

Tonic laat geen laagje op je gezicht, zoals milk. Tonic zorgt er voor dat de laatste restjes make-up en reinigingsmilk van je gezicht afgehaald worden en tonic sluit je porien. Ik gebruik elke ochtend en avond tonic, als laatste stap. Is juist heel goed en werkt juist heel goed tegen een vette huid! Dus ik denk dat je iets verkeerds gelezen hebt over tonic of dat je het verkeerd begrepen hebt 🙂 Maar nu weet je het!

Dewi: Kan je voor de basis ook de Mac Prep+Prime gebruiken en dan daarna alleen extra over de concealer?

Nee, de MAC Prep + Prime Transparent Finishing powder is echt bedoelt als finishing powder en absoluut niet als basis. Daarvoor moet je gewoon echt een basis gebruiken. Het is geen multi purpose product zoals rijstpoeder bijvoorbeeld wel is. Het werkt wel super trouwens, het is echt geweldig.

Linda: Waar verkopen ze nog meer de Aloë Vera plant ( graag bekende winkels ) 😀

Ik krijg deze vraag heel vaak sinds mijn Aloe Vera stukje! Je kan hem bij alle grote tuincentra halen, in Nederland bijvoorbeeld Intratuin, Europatuin en Tuinland. Die van mij was €3,50. In Belgie weet ik niet hoe het zit met tuincentra, maar als je naar een grote gaat, vind je het altijd wel. Je kan natuurlijk ook gewoon even bellen. Ik geloof dat ze bij de Tuinen ook Aloe Vera planten verkopen, maar pin me er niet op vast.Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.