Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €10
11 juni 2009 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
  • Oh My Gloss
Een MissLipgloss artikel

Oh My Gloss

Tara: Kan je je haar ook stijlen als het nog nat is? Dus als je net uit bad komt?

Ja dat kan, bereid je alleen voor op heel veel stoom en gesis, want het water in je haar verdampt. Dus je haar wordt meteen droog! Ik moet zelf zeggen dat ik het nog nooit geprobeerd heb, maar ik weet wel dat er speciale stijltangen zijn om te gebruiken op nat haar, Rowenta heeft er bijvoorbeeld eentje. Die heet Wet & Dry, al snap ik niet helemaal wat er aan die stijltang nou anders is dan anderen…Hij schijnt ‘unieke verdampingsgaatjes’ te hebben, ik ben eigenlijk wel benieuwd 😉

Mariska: Ik HOU echt van mijn Everydays Minerals foundation. Sinds ik dat gebruik heb ik vrijwel geen puistjes meer en mijn huid ziet er zo mooi egaal uit! ’s Ochtends althans.. Want tegen de middag lijkt het net of al mijn foundation er al weer af is. Ik wou echt dat het de hele dag zo mooi bleef zitten! Wat zou ik daarvoor kunnen gebruiken? Iets (goedkoops) voor over of onder mijn make-up? Ik heb al rice-poeder gekocht bij EDM, omdat jij het daar weleens over had. Maar ik kreeg daar echt zo’n wit poederhoofd van (ik had Start to Finish Fair, misschien de verkeerde kleur?) Ik zou heel graag weten wat ik dan kan gebruiken.

Dat had ik zelf ook altijd toen in nog Everyday Minerals gebruikte, sinds ik weer vloeibare foundation gebruik, blijft het de hele dag zitten… Ik denk dat het ook gewoon ligt aan de soort foundation. Misschien moet je eens een vloeibare basis gebruiken en een transparante finishingpowder. Ik gebruik een basis van Clinique, de Redness Solutions. Dit legt een soort laagje op je gezicht zodat je foundation niet opgeslurpt wordt door je huid. Dus dat is zeker met poederfoundation een goede combinatie!
En je kan dus over je foundation heen een transparante poeder gebruiken, ik gebruik de MAC Prep + Prime transparent finishing powder. Die is ongeveer €20 en die werkt supergoed.

Fiona: Als ik klaar ben met scheren dan heb ik niet echt super gladde benen maar als ik goed kijk zie ik de haartjes nog zitten. ze zijn er dan wel eraf maar je ziet ze wel als een puntje.

Scheer je wel in twee richtingen? Wat je kan doen is eerst vanaf je enkels omhoog scheren en daarna vanaf je knieen omlaag. Zelfde verhaal natuurlijk met je bovenbenen. Op die manier ‘snijd’ je de haartjes van alle kanten eraf zodat je geen stoppeltje meer ziet. En je kan van te voren even scrubben, daardoor kan je nog beter bij de haartjes en snijd je ze nog korter af.


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.