Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €10
3 september 2009 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
  • Oh My Gloss
Een MissLipgloss artikel

Oh My Gloss

Rachel: Hey cynthia. wat vind jij nou de beste kwaliteit kwasten? echt of nep haar? en bij welke winkel of webshop vind je het beste? de kwasten die ik heb(van echt haar), heb ze alweer een tijdje, maar ik merk dat als ik losse oogschaduw op doe dat de kleur helemaal wegvalt, en alles valt onder me ogen.En de poederkwast is niet meer zo zacht als eerst. het is ook tijd voor nieuwe kwasten maar voordat ik het koop wil ik een goed advies.

Ik heb zelf in de loop van de jaren geleerd dat het niet uitmaakt of je kwasten van echt haar of nephaar gebruikt. Ik gebruik ze door elkaar, en het hangt heel erg af van de kwaliteit. Ik heb kwasten van echt haar die onwijs prikken en hard zijn. Terwijl ik ook kwasten heb van nephaar die onwijs zacht en superfijn zijn. Dus het gaat echt om de kwaliteit van de kwast. Ik merk wel dat kwasten van dierenhaar minder snel ‘slijten’ dan kwasten van nephaar. Nephaar gaat gewoon wat sneller kapot. Dus qua levensduur kan je het beste voor goede kwaliteit dierenhaar gaan, zoals de MAC kwasten. Die zijn prijzig, maar je kan er een leven lang mee doen.
Met de kwasten die ik heb van dierenhaar, echt niet. Ik heb een set van eBay en wanneer je andere kwasten gebruikt, merk je dat de kwaliteit gewoon niet heel geweldig is. Oké voor thuisgebruik, maar that’s it.
Voor mooie kwasten van nephaar ga je naar The Body Shop. En online bij Zoeva!

Minne: Ik gebruik een dagcrème van roc en ik zou graag een nachtcrème gebruiken. Ik had laatst een staaltje gekregen van de nachtcrème van clinique. En ik vind hem goed. Is het eigenlijk slecht om 2 merken te mengen bij je gezichtsverzorging?

Nee, dat maakt niet uit. Ik heb een tijdje het Clinique drie stappen plan gebruikt, en het voelt heel lekker om alles van hetzelfde merk te gebruiken, maar het is echt niet nodig. Zoals ik vorige week ook al zei: het gaat er om dat je producten gebruikt die voor jou werken en doen wat er van ze verwacht wordt.

Elysha: Ik heb een vraagje over de 88 en de 120 palette. Ik ben van plan een palette aan te schaffen maar is er nog verschil tussen de 88 en de 120? Want ik ben behoorlijk aan ’t twijfelen welke ik het beste kan nemen. Weet jij nog een paar punten waarmee ik rekening moet houden en welke ik het beste kan nemen.

Ik gebruik zelf de 120 palette het meest. Het is gewoon het palet dat ik het allermeest gebruik, van alle grote paletten die ik heb (stuk of zes). Waarom? Er zitten heel veel donkere kleuren in, die de 88 palette niet heeft. Die blijft wat oppervlakkig qua kleur. Verder heeft de 120 palette meer kleuren, de oogschaduws zijn groter en ik vind de kwaliteit mooier. Simpel!


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.