Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €10
21 april 2009 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
Een MissLipgloss artikel

Oproepje

Op school (Journalistiek) zijn we op het moment bezig met de nieuwssite: elke maandag en dinsdag werken we per redactie (zeven mensen) aan de nieuwssite. In een periode van 7 weken schrijven we per persoon 5 nieuwsberichten, 2 nieuwsverhalen en een special.

De special is het leukste, als redactie verzin je dan een onderwerp waarover je allemaal een stuk gaat schrijven. Wat voor stuk mogen we zelf weten: een interview, reportage, fotoreportage, straatvraag… Ik en mijn redactie doen het over vakantiebaantjes. Ik ga iemand interviewen met een heel bijzonder vakantiebaantje. En bijzonder vind ik niet in het buitenland (daar doet iemand anders al een stuk over), maar een écht bijzonder vakantiebaantje.

Enige probleem: ik heb nog niemand om te interviewen! En dus daarom:

Ben of ken jij iemand met een heel bijzonder vakantiebaantje? Let me know via het contactformulier op de site. Het heeft wel wat haast, het moet namelijk over vier weken af zijn en dus wil ik zo snel mogelijk iemand hebben.

Oh enne, als jullie het leuk vinden kunnen jullie op de nieuwssite kijken. Klik!


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.