Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €10
10 juni 2008 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
  • nagellak
  • p2
  • Test
Een MissLipgloss artikel

P2 Grow Power

P2 Grow PowerP2 Grow Power Nail Polish
160 elegant aubergine [komt niet overeen met kleur op het plaatje!]
Prijs: € 1,95

Joyce staat voor het schap…
Waarom P2 Grow Power?: Dit is een kleur die meteen opvalt. Aubergine is een kleur die je heerlijk kan combineren, met de trends van nu. Wat dacht je van: Rood, wit, blauw? De matrozentrend. Ontzettend leuk, ook in combinatie met zwart. Rood geeft altijd een beetje pit. Verder is het altijd handig als je nagels goed groeien, al doen de mijne dat wel al, ze zijn erg sterk en lang, maar toch nieuwsgierigheid had me in zijn grip en ik rende naar de toonbank met dit goedkope, leuk uitziende flesje.

Verpakking
Soort verpakking: De nagellak zit in een groot flesje, wat er eigenlijk best wel duur uitziet. Het is transparant zodat je de oorspronkelijke kleur van de nagellak goed kan zien. Het glas is beneden doorzichtig, zodat het net lijkt alsof de nagellak er in een boogje in is gegoten en de het lettertype is zilver, simpel maar mooi. Alles past gewoon goed bij elkaar. De grote zilveren dop, de zilveren letters en het glas. (+)
Kleur: Aubergine! Wauw. Très chique. (+)
Inhoud: 12 Ml (+)

Cijfer verpakking: 8

Let’s test it!
Geur: Hebben jullie ooit een nagellak gehad, die lekker rook? Haha, ik in ieder geval niet. Jammer genoeg, zijn de merken nog niet achter een nagellak die ruikt naar natte grasvelden, lieve bloemetjes en je lievelingsparfum. Omdat het een goedkoper merk is stinkt hij nog meer, maargoed dat kan ik ze niet kwalijk nemen. (7/10)
Hoe lang droogt hij?: Hij droogt wel heel erg lang. Zeker zo’n 6 minuten. Dus blijf stil zitten anders kan je weer opnieuw beginnen. Ik ben superongeduldig dus ik moet mezelf echt dwingen ergens stil te blijven zitten. Vreselijk! (6/10)
Kleur: Prachtig. Echt mooi en opvallend. Goed voor een gala maar ook leuk op een LBD. Nooit gedacht dat aubergine zo mooi zou zijn, ik sta ervan versteld. Al zal dit voor iedereen anders zijn. Sommige mensen zijn helemaal hotel de botel van deze kleur en anderen verafschuwen hem. Kwestie van smaak. (10/10)
Longlasting: 3 à 4 dagen blijft het zitten. Als je het tenminste in 2 lagen aanbrengt. En ik vind dat persoonlijk, voor een nagellak van € 2.00 erg lang. (8/10)
Special effect: Heerlijke glans vooral als je deze kleur in het (zon)licht ziet. Dit zorgt voor extra punten, P2 makers. Ik ben fan van jullie product. Iets kortere droogtijd en een lekker geurtje en deze nagellak verovert de harten van vele misslipglosslezeressen. (9/10)

Cijfer: 8

Met dank aan Joyce


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.