Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €10

Week 22 – 2023

Week 22 was een héle LEUKE week, want ik vierde mijn verjaardag voor een klein groepje familie en vrienden EN Willem en ik gingen bij de Librije lunchen… Wat een feest. Verder werkte ik ook nog gewoon, en ik ging naar de gym natuurlijk. Ik laat je zien hoe mijn week eruit zag!

Leestijd

Prive

Werk

Deze week komt het nieuwe Structuurjunkie Dagboek binnen! Die KLEUR! Waanzinnig. Zo blij mee. Je kan hem hier bestellen.

Mijn pot vol taken die ik deze week heb gedaan! Ik ben een methode van een vriendin aan het uitproberen, die heet The Master Jar. Je werkt dan met allerlei briefjes met taken erop. Tot nu toe vind ik het een fijn systeem, maar ik gebruik het pas een week. Nog even doortesten!

Eten & drinken

De Librije

Vrijdag gaan Willem en ik lunchen bij De Librije, ons vaste jaarlijkse uitje! Of nou goed, een van de uitjes, haha. We zijn zo gek op dit restaurant dat we hier vast één keer per jaar eten. Het was weer een groot feest.

Wat een week was het! Ik heb vét genoten van het lekkere weer ook, en heel lekker gewerkt. En gesport, en gewandeld, en gegeten, en gelezen, en MAFS Australia gekeken (haha, mijn hemel wat is dat toch heerlijk).

Komende week is weer éven iets normaler, een aardig gewone werkweek voor de verandering. Ook weleens fijn, want eind volgende week ga ik voor 2 weken naar Oostenrijk voor de Structuurjunkie Workation met 15 ondernemers.

Dankjewel voor het lezen!
Liefs,

Cynthia


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.