Prive

Natuurlijk hadden we aardig wat regen deze week, maar deze temperatuur vind ik echt héérlijk. Houd ook van dit soort chille outfitjes. De broek is van Zara, shirt Uniqlo, sandalen Birkenstock, bril John Dalia.

Och wat lekker.

Altijd als ik naar boven loop en de gangdeur staat open, komt er zo’n koppie de hoek om om te kijken waar ik heen ga. Vind dit altijd ZO INTENS SCHATTIG.

Sporten!

Awwww.

Nog een keer sporten.

Casual outfitje, broek is Volcom, sneakers adidas, top Skims x Dolce & Gabbana.

De dag beginnen in het bos met Kees, oh man wat is dat lekker (note to self: vaker doen).

Dit is ook lekker. Een avond series kijken met Kees naast me.

Yoga.

Deze bloemen, wow. Zo mooi, ook net zo in dit licht.
Werk

Deze hele week geef ik veel workshops online, want het is de Plannen, Prioriteren en Presteren met ChatGPT liveweek in het Structuurjunkie Gáán Membership. Elke dag geef ik een sessie over hoe je AI op een ethische manier kan inzetten om je werk en je leven makkelijker en leuker en beter te maken.

De meeste dagen doe ik dat vanuit huis, maar op donderdag zit ik even lekker in het kantoor van Annemieke en Pieter omdat er bij de buren in de tuin veel lawaai is. Wat een luxe setting dit, echt heerlijk om zo te werken.

SNACKS.
Naast deze sessies doe ik ook ‘gewoon’ werk achter de computer, maar daar heb ik wederom geen foto’s van, haha.
Eten & drinken

Ik kreeg deze week een pakketje van TREK met hun nieuwe High Protein repen. Ik heb altijd eiwitrepen in huis omdat ik ze de ideale snack vindt (en vaak heel lekker, al is dat niet met elke eiwitreep het geval). Omdat ik aan krachttraining doe let ik erop dat ik genoeg eiwit binnenkrijgen en hoewel ik dat meestal gewoon uit mijn ‘normale’ eten krijg, is het soms wel handig om het te kunnen aanvullen met eiwit uit een shake of reep. Deze zijn écht lekker, bevatten veel vezels en 15 gram eiwit per reep. Aanrader! gekregen

Deze pasta pesto met burrata was héél lekker. Je vindt hier het recept. Ik gebruikte volkoren pasta in plaats van witte.

Noodlesalade met warmgerookte zalm.

Met Jeanet en Anne ga ik woensdag lunchen bij de Havixhorst. Vet mooie setting, een soort kasteeltje op een landgoed.



Het eten was prima, jammer dat de rest van de beleving wat minder was. Er was een bruiloft (love it), maar het personeel leek (op zich logisch) vooral daarmee bezig te zijn. Toen we aankwamen dachten we alledrie (los van elkaar, want we kwamen niet tegelijk aan) dat we niet welkom waren vanwege de bruiloft, maar eenmaal binnen konden we ’toch wel gaan zitten’. Rare ontvangst natuurlijk, en verder was het allemaal een beetje rommelig. Dat was jammer, want het eten was prima en het was natuurlijk gewoon heel gezellig met z’n drietjes. Maar niet echt voor herhaling vatbaar, helaas, deze plek.

Noodles met kip, groente en currysaus.

Voor een recept had ik niet de juiste kruidenmix, dus ik stuurde deze foto naar ChatGPT met de vraag: ‘Voor een recept heb ik een thai green curry kruidenmix nodig, maar die heb ik niet. Kan ik die maken met wat ik hier in mijn kruidenla heb staan?’ en ja hoor. Binnen 5 seconden wist ik welke kruiden ik moest mengen en ik hoefde niet naar de supermarkt. Heel nice.

Kasteel Kerckebosch in Zeist, hier kom ik wel graag, al jaren. Het is voor mij en voor veel mensen die ik ken een ideale plek omdat het precies ‘op de helft’ is. En hun Bistoria is echt goed, zowel voor lunch als diner.

Met Laura ging ik er lunchen en we gingen allebei voor deze vitello tonnato foccaccia en mijn hemel, wat was die GOED.

Gezellig!

Zondag lunchen met Harold en Harma bij nog een favoriet, Bennies hier in Zwolle.

Ik maak eindelijk weer eens zuurdesem! Dat is alweer weken geleden. Ik wil zeggen ‘ik had er geen tijd voor’, dat is niet waar, want ik denk dat ik voor de meeste dingen die ik graag wil doen tijd kan maken, maar het was gewoon even niet mijn prioriteit door een wat vollere planning, haha. Maar ik miste het wel. En dus ging ik dit weekend weer aan de slag. Even mijn starter boosten (want die was wel een beetje lui geworden na een aantal weken in de koelkast te staan), maar nu is ‘ie weer springlevend!

Zo ging mijn deegje de koelkast in voor de koude fermentatie. Ik bakte hem op maandag, dus in het volgende weekoverzicht zie je pas het resultaat, haha.


En na een paar weken pauze liet ik ook weer een HelloFresh box bezorgen! We hadden het al zó lang elke week dat ik eens besloot weer eens ‘gewoon’ te koken en dat was een paar weken ook wel weer leuk, maar het bevestigt ook wel weer waarom ik HelloFresh altijd neem: de headspace die het me kost om te bedenken wat we gaan eten. Wat ik dan na een week of twee doe is weer hetzelfde repertoire op tafel zetten en dat is toch een beetje saai en gewoon ‘niet zo leuk’. Dus we hebben weer HelloFresh deze week en dat vind ik weer heeerlijk. De eerste maaltijd was een bulgurbowl met kipgehaktballetjes en die was zó lekker, het kipgehakt was ook heel goed gekruid met citroengras onder andere, dat smaakte echt goed.
Heb jij ook zin om deze zomer met wat minder headspace te koken, en wil je wel verse, goede, en voedzame maaltijden op tafel? Dan moet je echt HelloFresh eens proberen. Via mijn link krijg je veel korting op je eerste boxen, tot €100! Stel je bent met z’n tweetjes en je gaat voor vier maaltijden (dus 8 porties), dan betaal je bij je eerste box maar €3,19 per portie én je krijgt de eerste 8 weken gratis extra’s bij je bestelling, zoals nice snacks.
Affiliate
Dit was een fijne week. Vorige week was mijn planning echt wat te vol (ja, ik ben ook een mens, haha), en deze week was het al stukken beter. Nog steeds wel veel te doen (ook niet zo gek, want de bruiloft komt eraan en ik ben werk aan het ‘afronden’ voor twee weken vakantie), maar nu wel wat meer een relaxed gevoel daarbij en wat meer tijd voor chillen.
Dankjewel voor het lezen en tot volgende week!
Liefs,
Cynthia