Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €10

Week 37 – 2020

Week 37 was vol met werk en dat was ook weer heerlijk na een weekje vakantie. Ik was een heel weekend bij hotel Pillows met een groepje ondernemers en we ruimden de hele keuken uit omdat ze deze week gaan beginnen met het slopen en de ‘verbouwing’. En! Vandaag lanceer ik mijn boek Wandellust!

Leestijd

Jaaa, vandaag lanceren we Wandellust! Het is zover. Mijn boek over de liefde voor het wandelen waarin ik meer dan 20 van mijn favoriete plekken in Nederland heb verzameld. Geen routes, wel de mooiste spots in Nederland waar je lekker kan gaan verdwalen met natuurlijk prachtige foto’s (die ik deels zelf heb gemaakt!🤩).

Je kan het boek hier aanschaffen, dan heb je hem morgen in huis. Uiteraard kan je hem ook kopen bij je lokale boekwinkel.

Privé

Werk

Eten & drinken

Het was een fijne, en qua werk volle week.

Komende week begint hier de ‘verbouwing’ van onze keuken! Woensdag beginnen ze met slopen en daarna met stukadoren, de leidingen en elektriciteit. Verder lanceer ik deze week het nieuwe thema van het Structuurjunkie Membership (altijd weer spannend, zo’n lancering, en óók superleuk) en… vandaag lanceren we mijn boek Wandellust! Ook alweer een bijzondere week 🙂

Bedankt voor het lezen!
Liefs,

Cynthia


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.