Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €10

Welkom op Cynthia.nl

Wauw. Eindelijk is het zover! Vandaag is Cynthia.nl live. Iets waar ik intens naar uitgekeken heb. Ik vind het superfijn dat je komt kijken en wil je graag enorm welkom heten in dit nieuwe hoofdstuk van mijn leven!

Leestijd

Foto: Mariët Mons

MissLipgloss.nl –> Cynthia.nl

Mocht je het gemist hebben, in deze blogpost lees je waarom MissLipgloss.nl over is gegaan in Cynthia.nl, met een heleboel toelichting en uitleg. Miss Lipgloss is nu een afgesloten hoofdstuk en ik en Emmy gaan nu met een heleboel plezier werken aan Cynthia.nl.

Het afgelopen jaar heb ik hard gewerkt aan deze grote verandering. Waar ik in januari 2016 nog geen idéé had wat ik precies wilde en welke kant ik op wilde, wel wist ik dat er iets ging veranderen. Ik heb mezelf de tijd en de ruimte gegeven om te ontdekken wat ik echt wilde. Daar is deze nieuwe website uitgekomen. 
Ik benaderde in de zomer Pixelpillow in combinatie met EGM media. Ik werk al een tijd met ze voor mijn website en met hen ben ik het hele design- en bouwtraject van de nieuwe site in gegaan. Wat was dat ontzettend leuk en leerzaam! Later wil ik je daar meer over vertellen, een soort achter de schermen kijkje bij het hele proces om Cynthia.nl te ontwikkelen.
 De afgelopen maanden waren we allemaal druk bezig met de huisstijl, het design, de bouw: hoe alles er uit moest komen te zien en hoe het moest werken. Daar ging een heleboel brainstormen en nadenken aan vooraf, want ik moest bedenken en formuleren wat ik precies wilde. Moeilijk was dat! Maar o zó leuk.
 Daarnaast hield ik me ook bezig met de content. Waar wil ik nu écht over schrijven? Ik ben ideeën gaan opschrijven, waar ik sommige al ben gaan uitwerken. Welke rubrieken wil ik terug laten komen? Hoe wil ik artikelen als een Sneak Peek behouden op een manier die past bij de nieuwe website?

Ik ben nog steeds aan het nadenken, brainstormen, ideeën ontwikkelen en uitwerken. Dat stopt natuurlijk nooit.

Laten we ’t echt houden

Foto: Mariët Mons

Ik wil dingen echt houden. Ik wil eerlijk zijn. Ik wil niet zo’n blog waarop alles geweldig, fantastisch en te gek is. Ik wil niet dat je na het lezen van mijn blog denkt: ‘Wow, zij is perfect. Haar leven is perfect.’ Want dat is niet het geval. Ik wil echte dingen bespreken en me omringen met mensen die daar ook van houden. Geen bullshit, maar echte mensen, echte ervaringen. Dat zijn dan ook echte fantastische ervaringen, maar ook moeilijke dingen, of gewoon een etentje dat ontzettend tegenviel.

Wat je kan verwachten

Op Cynthia.nl is er nog niet écht een planning. Vooralsnog. Op Cynthia.nl wil ik niet updaten om het updaten. Ik wil updaten als ik dat écht wil. Als ik echt wat te delen heb wat ik de moeite waard vind. En anders niet.
Het idee moet zijn: ‘Ik wil artikelen schrijven of video’s maken waar ik zó enthousiast van word dat ik ze het liefst doorstuur aan al mijn vrienden en familie. Zó enthousiast dat ik bijna letterlijk sta te springen van enthousiasme.’ Dat.
Dus: kom maar kijken! Zie wat er online staat. Dat is gewoon regelmatig, hoor. Het liefst wil ik gewoon elke dag updaten. Maar om mezelf alle creatieve ruimte en rust te geven die er maar kan zijn, is er nu nog geen planning. Niet: je kan op maandag twee artikelen verwachten, op dinsdag één, op woensdag drie. Nee. Verwacht maar niks, dan is er altijd wat moois. Reken er maar op dat ik de site regelmatig update, want ik vind het zelf veel te leuk om aan de slag te gaan met mijn nieuwe, verse website. Op de website staat nu in elke categorie één artikel die je natuurlijk al kan gaan lezen of bekijken.

Wat je wél kan verwachten, is dat er op dinsdagochtend om acht uur een persoonlijke update over mijn afgelopen week online komt. Dit is de Sneak Peek die je kent van Miss Lipgloss. En elke week komt er op zowel maandag als donderdag om zes uur ’s ochtends een video online op zowel mijn YouTube kanaal als mijn blog.

Je vindt hier mijn social media kanalen:

Volg me hier op Bloglovin’.

Bedankt voor je bezoek, ik hoop dat je nog even blijft hangen!

Als je dingetjes ziet die niet (goed) werken, laat je het me even weten? Dan zorg ik dat het gemaakt wordt.


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.