Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €10
25 september 2008 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
  • Dark Soul
  • eotd
  • MAC
  • pigments
Een MissLipgloss artikel

Pigments look

Ik kreeg afgelopen zaterdag mijn MAC pigments bestelling binnen, en ben zondag meteen even aan de slag gegaan. Ik had een verjaardag overdag, dus het moest wel een beetje subtiel blijven. Dit is het geworden:

(Mijn linker oog was een beetje ontstoken, en dat zie je op de foto. Ik weet dat je dan beter geen make-up kan gebruiken, maar ik ben eigenwijs. Het is inmiddels trouwens al over 😉 ) Het lijkt trouwens ook of mijn linker oog (op de foto dus rechts) zwaarder opgemaakt is. Dat is niet zo, komt door het licht! 🙂

Ik heb voor deze look alleen Platinum en Dark Soul gebruikt. Vind het wel erg mooi geworden, en het is absoluut niet moeilijk: je hoeft alleen maar de twee kleuren ‘naast’ elkaar aan te brengen. Platinum over het hele ooglid en dan Dark Soul bij je buitenste ooghoek. Dit ga je dan heel goed blenden met Platinum en that’s it! Echt niet ooeilijk, je moet alleen wel echt zorgen dat de kleuren mooi in elkaar overlopen.

Voor een feestje ’s avonds of stappen zou ik er nog zwarte oogpotlood bij gebruiken en misschien wat meer Dark Soul (en natuurlijk wat meer mascara). Vinden jullie het mooi?
Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.