Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €10
19 december 2008 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
  • eotd
  • palette
  • Pop
  • swatches
Een MissLipgloss artikel

Pop Eye Cake

Ik heb zelf al een hele poos een Eye Cake van Pop. Pop is een Amerikaans cosmeticamerk en heb hem ooit via een custom purchase op Make Up Alley gekocht (cp is dat je iemand die in Amerika woont mailt, met de vraag of zij voor jou een product wil kopen. Je kan dan iets swappen, maar je kan haar dan ook betalen. Ik heb toen voor haar 5 labello lipglossjes gekocht). Ik heb hem in ‘Mocha Eyes’ en ben sinds kort weer helemaal verliefd op m’n Eye Cake. Zoals jullie weten ben ik helemaal weg van bruine en bronze (earthy) kleuren, dus dit palet is helemaal mijn ding! Een EC kost ongeveer €15 omgerekend, en da’s niet duur. Er zitten vijf kleuren in en ze hebben heel veel pigment.

Er zijn héél veel kleuren, je kan hier zien welke.

De Mocha Eyes:

Een look met mijn Eye Cake:

(ik heb verder gebruikt: Jafra oogschaduwbasis, Nyx eyeliner, Chanel Exceptionnel mascara, GOSH waterproof oogpotlood (zwart))

Eye Cakes die ik nog wil:

Blue Eyes

Bright Pinks

Liner Cake


De eye cakes zijn te koop op eBay, maar er zijn er niet zoveel. Je zou het zelf ook kunnen proberen via een custom purchase op MUA! Alleen, ga mij niet allemaal vragen hoe dat moet 🙂 Je kan gewoon contact opnemen met iemand van het forum op MUA en lief vragen of ze iets voor je wil doen. Succes!


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.